cluc24

marți, 18 octombrie 2016

Testarea lugu!


De curând am văzut un videoclip haios, aşa cum îmi place să fie şi blogul meu. De fapt este o reclamă pentru cel mai vechi test de sarcină, numit „barza”.
Personajele sunt specifice desenelor animate, a copiilor, simbolizând de fapt acel „ceva”. la care se referă spotul publicitar. Personajele haioase se ocupă de propria lor plăcere al cărui punct culminand îl reprezintă barza, care stă la fereastră, aşteptând confirmarea unei noi comenzi, de livrare, a unui mic ghemotoc.
Pe lângă prezentarea comică, această reclamă aduce în atenţia celor care-l urmăresc, ideea că mereu trebuie să fie precauţi şi să se pregătească din timp, indiferent că vestea este una bună sau una neaşteptată.
În mai puţin de 30 de secunde, spotul publicitar ne conduce spre elementul existenţial al unei familii, al unui cuplu. Ce mai căutam când eram mici, barza... să vedem dacă ne aduce o surioară, un frăţior.... Barza este unul dintre cele mai îndrăgite fiinţe de către om. Putem spune că este vieţuitoarea care ne testează, pe noi, oamenii!
Văzând acestea, imediat am vrea să facem şi noi acel test, sau să asistăm la cineva care-l face, mai ales dacă şi noi suntem implicaţi.
Cu testul „barza”  nu se dă greş, doar se exersează. Perseverenţa este sursa reuşitei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu