cluc24

marți, 24 iulie 2018

Ai examen și laptop-ul îți face figuri? PC Madd este soluția!


Tehnologia avansată ne ajută enorm în munca de zi cu zi. Cum era pe vremuri când nu existau computerele și toate le făceam manual?
Ce greu era în trecut să faci calcule economice folosind doar calculatorul de mână! Doctorii se pierdeau în hârtii când căutau istoricul simptomelor unui pacient care le trecea pragul. Pe atunci, existau o mulțime de dosare și hârtii care erau necesare pentru activitatea birocratică și un „find”, dura câteva zile sau luni....
Era enorm de greu, ca un student să-și realizeze proiectul de an sau licența.
Acum, computerul a devenit prietenul omului dar uneori această relație poate fi cu tăișuri. Nu totți sunt disponibili să învestească într-un laptop sau alte sisteme multimedia. Soluțiile pentru ei sunt lucrul în cadrul sălilor aferente facultăților sau să apeleze la un prieten.
 Dar ce poate face un student care a început să lucreze pe un computer și brusc, acesta s-a defectat! Îl repară cu ajutorul unei companii care se ocupă de aceste servicii sau îl trimite la reparat în garanție. Indiferent de soluția aleasă, pe lângă timpul pierdut cu deplasarea la sediul companiei de service, durata reparației este și ea una importantă.
Puțini știu că există companii care închiriază echipamente IT. Una dintre acestea se poate găsi pe situl PCMadd.com.
Această soluție este viabilă pentru că închirierea unui produs IT se poate realiza, contra cost atât pe termen scurt (1-60 de zile) suficiente pentru realizarea unui proiect, cât și pentru 2-12 luni, timp necesar finalizării unui an de studiu.
Printre produsele care se pot închiria sunt laptopurile DELL Latitude Profesional model realizat cu Core 15 de 2,4/4 GB RAM și socare HDD de 160 GB pe un sistem soft de Windows 10 Pro. De asemenea, se pot închiria tablete, echipamente media și multifuncționale. Oferta este generoasă și suficientă pentru toți care au nevoie.
Dacă știam de aceste oferte în urmă cu câțiva ani, nu-mi cumpăram la urgență un laptop, doar pentru a-mi susține examenul de licență! Și culmea, laptopul și programul prezentat, fiind în MAC, nu a fost compatibil cu proiectorul de la Universitate, obligându-i pe profesori să-mi urmărească prezentarea, pe câte un “scăunel” lângă laptop. La PCMadd se pot închiria și proiectoare care să scoată din penibil, orice student sau pe oricine care vrea să facă o mică prezentare, poate chiar să-și facă o lansare în afaceri sau cine știe ce anume....
Important este că anumite companii se aliniază cerințelor care apar în societatea de consum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu