cluc24

sâmbătă, 8 octombrie 2016

Mergem la concert!


Trupa Byron este una dintre cele mai complexe formaţii existente pe scena muzicală. . Această formație s-a înființat în anul 2006, ajungând actualmente la celebra aniversare de 10 ani. Muzica acestei formații este una vastă, acoperind stilul art-rock cu influențe de blues, rock progresiv și jazz. Versurile sunt în engleză pentru a demonstra că muzica lor este una universală.


Concertul unplugged din 3 aprilie 2008, de la Bastionul Măcelarilor aparținând cetății medievale din Tîrgu-Mureș a reprezentat o premieră în Romînia. La acest spectacol și-au dat concursul și Paula Seling cu Alexandru Andrieș. Astfel “Acoustic Drama”.a fost prima înregistrare a unui concert unplugged, pentru o formaţie românească.
Pe 27 noiembrie 2010 formația de muzică Byron a încercat din nou ceva inedit., cântând la Salina din Turda, aflată la o adâncime de peste o sută de metri.
Primul album cu versuri în limba română a acestei formații apare în februarie 2011 și poartă numele de “Perfect”, simbolizând că totul poate fi real și ideal în acelaşi timp.
După cum se poate observa din informațiile anterioare, trupa Byron mereu s-a aflat în concurență cu neprevăzutul, încercând mereu câte ceva nou. Aceste date au fost găsite pe Wilkipedia dar ele există cu siguranță, bine întipărite în memoria fanilor formației.
Ajunsă la a zecea aniversare,  trupa Byron a organizat o serie de concerte conform programului de mai jos, prezentat şi pe Blogal Initiative (sursa foto):
–         21 octombrie, Cluj, Form Space
–         29 octombrie, Timișoara, Sala Polivalentă CCIAT
–         4 noiembrie, Constanța, Doors Club
–         5 noiembrie, Galați, Daily Pub
–         11 noiembrie, Iași, Casa de Cultură a Studenților
–         12 noiembrie, Bacău, Berăria Valhalla
–         18 noiembrie, București, Fratelli Studios
–         26 noiembrie, Pitești, Hush Club
Aviz fanilor și iubitorilor de muzică  care vor să vadă mereu ceva nou.  Biletele pentru concerte au prețuri speciale de pre-sale și s-au pus în vânzare pe iabilet.ro (pentru spectacolele de la Timișoara, Iași și Cluj) și pe biletmaster.ro (pentru evenimentul de la Cluj).
Toată lumea la concert! Muzica este o artă care îmbogăţeşte cultura  individuală în context universal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu