cluc24

marți, 7 august 2018

Totul trebuie protejat


Omul trăieşte în concordanţă cu lumea înconjurătoare şi evoluează împreună cu tehnologia. Fiecare persoană ține oarecum pasul cu tehnica. Câţi dintre noi, mai deţin telefoane vechi, fără ecran tactic, numit pe scurt touschscreen? Deşi la început, fiecare se gândeşte că nu va avea niciodată posibilitatea de a cumpără obiectul ce a evoluat şi este ultima noutate în domeniu, dar trecerea timpului îi infirmă aceste temeri.
Fiecare persoană îşi foloseşte în majoritatea timpului telefonul mobil atât pentru apeluri vocale cât și pentru mesaje, navigare pe internet folosindu-se de anumite funcţii şi aplicaţii utile. Câteodată, chiar şi noaptea, răspundem sau citim mesajele care ne sunt aduse pe calea virtuală, semnalizate cu un scurt bip!
Telefonul este gadgetul cel mai utilizat de om, deşi nu este considerat ca un un obiect necesar existenţei doar util pentru comunicarea cu cei din jur. Mâncarea pe care o servim este diversificată și necesară vieții dar, deși telefonul este în general același noi nu ne săturăm de el, așa cum se întâmplă cu anumite produse ce țin de gastronomie. Dacă nu avem grijă de telefonul mobil, pierdem oportunitatea comunicării cu cei din jur. Aşa cum avem grijă de propria persoană, aşa trebuie să ne îngrijim de smartphon-ul nostru. Cum noi ne protejăm cu ținutele vestimentare de intemperiile vremii, aşa are nevoie şi telefonul mobil de o protecţie la mici accidente.
Telefonul poate fi protejat eficient la mici căzături, de pătrunderile de praf sau apă, contactul cu diverse produse alimentare, printr-o folie, care trebuie să fie specifică modelului respectiv.
Mulţi se întreabă pentru ce este utilă folia de protecţie?
Chiar denumirea ne oferă informaţia cea mai importantă: protejează telefonul de toate intemperiile vitrege, ale naturii, la care este supus!
De multe ori telefonul sună în situaţii neprevăzute şi trebuie să răspunzi la apel, chiar dacă ai mâinile murdare. Folia protejează apariţia petelor pe smartphone.
Uneori ne desfacem telefonul pentru a curăţa praful care pătrunde nemilos în acesta. Folia nu permite apariţia prafului în interiorul telefonului.
Câteodată, telefonul ia contact cu pământul şi suferă... având folie, căderea şi şocul sunt atenuate.
Iar un factor important care ţine de imaginea publică a posesorului este de a demonstra celor din jur că este o persoană responsabilă, care ţine la orice obiect, fiind un om răspunzător.
De asemenea, tableta, laptop-ul, camera foto au nevoie de folii de protecție personalizate. Aceste gadget0uri sunt ca diferite, ca și oamenii dar au aceleași necesități de protecție pentru a-și prelungi durata de viață.
GPS-ul folosit pentru deplasarea cu autoturismul este în mod inevitabil, protejat cu o folie de protecție pentru că este accesoriul cel mai solicitat și supus vibrațiilor.
De curând mi-am achiziționat un smartwatch și sunt fericit că i-am pus folie de protecție pentru că la câte posibilități de zgăriat a fost supusă.... eram deja un posesor nefericit al unui produs deteriorat!
Urmează să-mi cumpăr un aparat și video și în mod normal, voi genera deja o comandă pentru folie de protecție personalizată către specialiștii în domeniu, cei de la Smart Protection


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu