cluc24

sâmbătă, 30 iunie 2018

PC Madd și Untold


Ce legătură există între muzică și calculatoare? Putem asculta muzica dorită în format electronic pe laptop sau computer deși este la modă telefonul mobil sau spectacolul live. Dar nu acesta este răspunsul corect în totalitate.
Ce legătură există între PC Madd și Untold?
PC Madd este o companie care are ca activitate sistemele de calculatoare  iar Untold este un spectacol îndrăgit, care se desfășoare în mai multe zile.
Și totuși care este legătura?
Participând la concursul organizat de PC Madd  se pot câștiga bilete la festivalul de muzică Untold. Pentru mai multe detalii se poate intra pe pagina PCMadd.com  și se accesează concurs Untold unde se găsește regulamentul concursului care se desfășoară în perioada 11.06.2018-31.07.2018, ora 14.00.


În cazul unei achiziții a unui produs de minim 10 000 de lei fără TVA din magazinele Madd Electronics Group, fiecare asemenea cumpărător este înscris automat la tragerea la sorti pentru un bilet “4 DAY PASS” la celebrul festival UNTOLD în perioada 2-5 august 2018.
Intrând de pe blog pe situl companiei de IT, a fost imposibil să nu găsesc oferte interesante care pot ridica investiția la 15 000 de lei fără TVA și atunci pot participa la tragerea la sorț pentru două bilete “4 DAY PASS” la festivalul UNTOLD.
Deci totul este în avantajul cumpărătorului. Achiziționarea de produse calitative, concurs, călătorie și vizită la Cluj și la festival și reîntâlnirea cu prietenii din zonă. Aceasta este adevărata legătură dintre calculatoare, electronică și muzică!
Spor la cumpărături!

PS: Laptopurile DELL sunt cele bune și merită investiția! Mai ales varianta LATITUDE E7440.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu