cluc24

joi, 13 octombrie 2016

Acasă!


Fiecare dintre noi am colecţionat pietre în copilărie. Dacă am fi continuat până acum, puteam finaliza o autostradă! Întâi au fost pietrele pe care le găseam pe drum, apoi acestea au evoluat, devenint pietre preţioase sau semipreţioase. Bărbaţii au renunţat la acest obiect de colecţie dar femeile insistă în continuarea copilăriei. Bărbaţii pentru a le face pe plac, le oferă acele bijuterii care sunt inestimabile.
Piatra a fost mereu prezentă în existenţa omului şi a civilizaţiei pe care acesta a dezvoltat-o. A fost temelia dezvoltării societăţii, a căminului existenţial.
Compania Stona a emis o provocare către publicul larg. Această companie se se ocupă cu comercializarea de pietre naturale şi şi-a lansat de curând  propriul magazin. Cu această ocazie organizează Zilele Porţilor Deschise, cu participarea invitatului special Soares Szasz, care va povesti modul în care şi-a dezvoltat afacerea.
Compania se ocupă de pietre naturale, care poate fi un produs de bază a unei casă, adică a ceea ce noi numim cu drag: ACASĂ!
Cum percepem ideea de acasă fiecare dintre noi? Este locul unde ne retragem pentru a petrece momentele plăcute şi inedite din viaţă. Chiar şi orătăniile, care se plimbă cât este ziua de lungă, seara se retrag în propriile case…. Berzele îşi construiesc cuiburile în care simt căldura căminului.


Prin acasă se înţelege locul în care ne petrecem în modul cel mai plăcut timpul. Eu de exemplu, atunci când nu mă ocup de treburile casei (curăţenie, ordine, mici reparaţii) pot petrece timpul alături de persoanele dragi mie, urmărind emisiuni TV şi să ne delectăm cu tot ceea ce este mai bun (chiar dacă este interzis sau nesănătos!). De asemenea, am grijă de peruşii noştrii şi de porumbei, care-şi fac cuibul pe balconul nostru.


În funcţie de statutul şi personalitatea omului, fiecare are un răspuns referitor la acasă.
Acasă este locul unde poţi:
- să bei cât şi ce vrei fără a te face de râs în societate – spune un iubitor al licorilor bahice sau al energizantelor,
- mânca ceea ce vrei, cât vrei, chiar dacă este nesănătos dar nimeni nu te cicăleşte – susţine un gurmand,
- urmări emisiunile favorite la televizor, filmele şi serialele dorite fără a te deranja cei din jur – spune un cinefil împătimit,
- să meditezi, să gândeşti – ar declara filozoful din noi,
- să fii mereu aşteptat de cei dragi – ar zice un familist convins
- să dormi liniştit fără a fi stresat de colegi şi şefi – ar spune un veşnic somnoros…
-  deține și organiza propriul tău univers
- să te întoarci mereu cu drag
- locul unde ştii că este mai bine ca oriunde!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu