cluc24

luni, 10 octombrie 2016

Randament şi raţionament


De multe ori, omul renunţă să lupte pentru că este învins de sistem, de cei din jur şi mai ales de lipsa încrederii în propriile forţe.
Cine are curaj, îndrăzneală şi fler poate beneficia şi de noroc, obţinând căştiguri. Nu este vorba de pariuri sau loterie, este pur şi simplu bursa de valori. Aceasta este o investiţie prezentă, în viitorul apropiat. Fiecare persoană poate avea un cont de broker, adică un agent de bursă care să se ocupe de contracte comerciale şi/sau servicii între vânzător şi cumpărător. Dar de unde ştim ce rentează şi dacă are „bătaie lungă”! Inspiraţia şi mai ales instrumentele oferite de mass-media online pot fi primii paşi care duc spre marile înălţimi.
Aşa cum în basme apare mereu cifra trei, de ce nu am face şi noi, trei investiţii? Nu este greu de ales, mai ales dacă raţionalizăm văzând ceea ce ne este util.

Prima investiţie se poate realiza chiar în Bursa de Valori Bucureşti, în BVB. De ce? Deoarece aceasta organizează un concurs în care se pot câştiga numeroase premii. Între 15 septembrie şi 16 decembrie au loc înscrierile la un concurs provocator, care începe efectiv din 21 septembrie, moment în care se pot tranzacţiona acţiuni ce se pot dovedi profitabile.
Bursa de valori oferă cursuri online şi un kit de investiţii pentru a sprijini fiecare persoană, pentru a alege bokerul dorit, adică să deschidă un cont la unul dintre Brokerii Parteneri autorizaţi.  Cei mai buni douăzeci de investitori participanţi la concursul efectiv care se desfăşoară din 17 octombrie 2016 până în 17 februarie 2017 şi care dau dovadă de un randament impresionant în cadrul acestei competiţii, vor fi premiaţi, în ordinea clasărilor cu premii care sunt mai mult decât fabuloase. Fiecare poate câştiga şi premiu şi bani în urma investiţiei!

A doua investiţie ar fi în OMV Petrom S.A: pentru că pur şi simplu lumea se află în mişcare. Fără combustibil, în prezent, nimic nu se poate desfăşura în bune condiţii.

A treia investiţie este legată de energia electrică. Fără unele utilităţi precum apă, gaz sau aer comprimat, pot exista companii iar oamenii pot supravieţui cât de cât. Fără energie electrică, nimic nu există. Nu se pot porni centralele pentru gaz, compresoarele de aer, motoarele pentru puţurile de apă.... Deci Societatea Energetică Electrică S.A. este o altă investiţie care poate conduce la un randament bun.

Trebuie să ne lăsăm conduşi de randament şi raţionament!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu