cluc24

miercuri, 30 noiembrie 2016

Liniștea utilizatorului şi protecţia calculatorului


A venit iarna şi frigul ne pătrunde. Răceala îşi face simţită prezenţa. Virusul gripei îşi etalează calităţile veritabile de cuceritor. După o săptămână de zăcut la pat, gripa pleacă... Un virus însă atacă calculatorul, care rezistă. De ce rezistă? Pentru că are antivirus Kaspersky.  A avut o versiune trial, de 30 de zile, descărcată direct de pe situl producătorului care şi-a făcut treaba cu prisosinţă. Este timpul să răsplătim munca, achiziţionând o variantă finală licenţiată şi updatată. Mulți oameni petrec un timp îndelungat la calculator. Fie că lucrează sau socializează cu alte persoane, calculatorul este o componentă importantă a vieții lor.
Această componentă trebuie protejatî faţă de “răul” care atentează la integritatea acestuia.
Antivirusul Kaspersky Total Security – multi-device poate fi folosit pe mai multe device-uri, în funcţie de numărul acestor utilizari, acesta se configurează ca preţ şi utilitate.


Acest produs se livrează în format electronic şi are un mod simplu de instalare, activându-se automat. Limba utilizată şi setările prestabilite sunt factori ce usurează munca utilizatorului.
Când ne gândim la antivirus, automat concepem protecţia totală şi completă a sistemului de date pe care-l utilizăm. Acest antivirus protejează pe lângă intimitatea şi finanţele clientului său şi identitatea acestuia, salvând fişierele de date, de text precum şi fotografiile de azi, amintirile de mâine. Internetul este o sursă importantă de viruşi pentru calculator, similar cu gripa din perioada iernii pentru oameni.
Antivirusul Total Security asigură un nivel maxim de protecţie pentru orice calculator, laptop, tabletă, indiferent de soft: Windows, Mac sau android. De asemenea protejează sistemul camerei web şi este simplu în gestionarea securităţii pe oricare dispozitiv. Prin utilizarea acestuia, nimeni nu are acces la  camera dispozitivului protejat,  datorită protecţiei oferite. Protecţia şi reţinerea diverselor parole sunt în siguranţă.
Funcţionarea acestui antivirus nu îngreunează performanţele dispozitivelor pe care le protejează, chiar dacă porneşte concomitent cu acesta. De asemenea, Kaspersky asigură protecţie finaciară totală, atât la operaţiunile bancare realizate de pe dispozitivele protejate de acesta , cât şi la diverse cumpărături efectuate online.
Antivirusul scanează rapid atât fişierele din calculator şi dispoziticele asociate acestuia cât şi traficul pe internet, în timp real. Când facem referire la internet, ne gândim instantaneu atât la navigarea pe diverse situri, discuţiile de pe reţelele de socializare cât şi  la căsuţa de mail. Funcţia antispam îşi face de asemenea cu prisosinţă treaba evitându-se blocarea sistemului.
Karspersky este o solutie antivirus viabilă pentru protejarea calculatorului şi trebuie menţionat că în perioada de Black Friday 2016, produsele Kaspersky Lab au reduceri de pana la 50% în mai multe magazine, printre care: Flanco, eMag, Altex, PC Garage sau Cel.ro.

Cine caută, găseşte ceea ce-i trebuie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu