cluc24

marți, 1 noiembrie 2016

Prinţesa şi absorbantele


Prinţesa a fost vioaie din primele clipe ale apariţiei ei în lume. Deşi s-a născut prematur, acest fapt nu i-a influenţat viaţa.
Din primele clipe, ea şi-a dezvoltat dorinţa de cunoaştere, manifestând o curiozitate ieşită din comun. Mereu studia atentă ceea ce se întâmpla în jur. Era singură la părinţi deci, era îndrăgită de acestia.
Ea vedea tot ce se întâmplă prin casă şi încerca să-i imite pe cei din jur. Când părinţii făceau cumpărături, şi ea mergea cu cosuleţul prin grădină după diverse fructe pentru păpuşile ei. Atunci când familia servea masă, păpuşile erau şi ele la măsuţa lor.  Când părinţii erau veseli, ea zâmbea în neştire. Dacă mama ei era supărată, tristeţea o însoţea şi pe Prinţesă.
Atunci când mama ei suferea în pat din cauza unei iritatii vaginale, Prinţesa o îngrijea deşi nu ştia ce problema are. Când a auzit o discuţie a părinţilor legată de absorbante, Prinţesa a folosit pentru păpuşile ei, un produs superabsorbant.
Anii au trecut. Prinţesa creştea iar părinţii deşi erau mereu lângă ea, aceasta suferea în plan psihologic. Mergea la şcoală şi venea acasă unde nu o aştepta decât vecina ei. Părinţii lucrau până seara târziu pentru a-i asigura un viitor strălucit.
Timpul trecea dar viitorul părea tot mai îndepărtat. Văzând că problemele nu se rezolvau aşa de uşor, mama ei a decis să plece să lucreze în străinătate împreună cu familia surorii ei. Tatăl ei era trist dar a mai primit un sprijin în casă, pe verişoara Prinţesei. Cele două au devenit cele mai bune prietene, care se consolau singure şi se ajutau reciproc atât la treburile casei cât şi la lecţii.
Într-una din zile, Prinţesa s-a întors speriată de la şcoală şi după o scurtă vizită la baie, s-a aşezat plângând, în pat. Verişoarea ei, care s-a întors veselă de la liceu, pentru că luase o notă mare la teză, a privit-o uimită:
- Ce-ai păţit?
- Sufăr. O să mor fără să o văd pe mama!
- Să nu zici aşa ceva! Ţi-e dor de ea?
- Da…
- Şi mie, de ai mei….
- Tu eşti sănătoasă şi o să-i revezi. Eu sunt bolnavă – spune Prinţesa plângând.
- Dar ce ai păţit?
- …
- Ce te doare?
- Pierd sânge… o să rămân fără sânge…
- Te-ai tăiat? – întreabă speriată verişoara.
- Nu….
- Te-ai lovit?
- Nu…Curge pur şi simplu….
Verişoara o priveşte pe prinţesă şi vede urmele de sânge din pat.
- Ah! Ai devenit femeie!
Prinţesa se uită mirată la ea. Verişoara pleacă în camera ei, revenind cu o cutie de absorbante naturale 
- Hai să-ţi explic…
După ce o ascultă pe verişoarea ei, Prinţesa zâmbeşte fericită. Ştia secretele femeilor. Astfel, deşi suferea, era fericită că a evoluat în planul vieţii. Vroia să ştie cât mai multe, ca o elevă nerăbdătoare:
- Poţi folosi orice absorbant?
- Sunt multe modele, dar acesta este cu banda de turmalina cu emisie de anioni şi raze infraroşii.
- Dar nu pot folosi orice absorbant?
- Acesta reglează gradul de vâscozitate al sângelui şi nu se formează bacterii pe suprafaţa absorbantului.
- Deci banda de turmalină … protejează?
- Da. Te protejează de infecţii şi-şi reglează pH-ul care în aceste momente nu se află în parametrii normali, deşi nu folosim lenjerie intimă sintetică sau articole vestimentare strâmte.
- Înţeleg…cred….
- Când eram mică foloseam absorbante impermeabile care nu lăsau pielea să respire şi am avut probleme…
În acel moment se aude uşa de la intrare, semn că a venit stăpânul casei. Tatăl Prinţesei, speriat de dezordinea de la intrare,  intră repede în camera fiicei:
- Ce faceţi? Eşti bolnavă de eşti în pat?
- Nu. Doar am evoluat şi am găsit un prieten.
- Cred că trebuie să mai astepţi pentru băieţi…..
- Nu. Va fi mereu cu mine, lunar. Este un absorbant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu