cluc24

sâmbătă, 25 aprilie 2020

Evenimente și proiecte Evensys


Hai să facem un bine împreună!
În urmă cu o săptămână, vă anunțam că am lansat Romania, Back to Business , un portal de know-how pentru companiile de toate mărimile din România, cea mai bună sursă de informații marcom de pe piața noastră.



Marketing for Good
Romania, Back to Business lansează, împreună cu Doza de Comunicare , platformă de donații de servicii și consultanță de marketing pentru companii Marketing for Good . 10 agenții de comunicare și 3 furnizori de servicii își oferă acum gratuit serviciile de marketing și publicitate firmelor din întreaga țară. În momente dificile, este important să lucrezi cu cei mai buni specialiști, care să îți ofere cele mai bune soluții și să genereze rezultate măsurabile. Dacă știi o companie cu probleme în marketing astăzi, spune-i să vină pe MarketingForGood.ro. Dacă știi o agenție care vrea să pună umărul, spune-i și ei. Platforma este deschisă tuturor agențiilor care vor să ajute.

Marketing Support Group
Romania, Back to Business, alături de o serie de specialiști recunoscuți în marketingul digital și nu numai, inițiază sesiuni de Întrebări și Răspunsuri pe LinkedIn, în cel mai mare grup al profesioniștilor în social media din România. Toți cei care au provocări în activitățile lor, fie că sunt influenceri, fie că sunt agenții, fie că sunt companii, pot interacționa cu specialiștii Romania, Back to Business. Este pentru prima dată în România când un grup din social media oferă răspunsuri de la practicieni afiliați. Veniți așadar pe grup cât mai curând.

Sprijinul tău e un mare ajutor
Căutăm acum să ajungem la afacerile care au provocări și la agențiile care vor să ajute. Am aprecia foarte mult orice share sau cuvânt de bine transmis online. Știm sigur că mulți s-ar bucura să audă că există oameni de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu