cluc24

joi, 30 martie 2023

Bambye: Film - The Shack – Baraca (Cabana)

 

Mack Philips are 13 ani și suferă din cauza unui tatăl alcoolic care-l bate atât pe el, cât și pe mama lui. Are sufletul trist și o vecină îi recomandă să se spovedească la preot, ceea ce și face, spre disperarea și supărarea tatălui său. Mack se decide să-și otrăvească tatăl folosindu-se de sticlele de alcool pe care acesta le consumă.

Mack se însoară cu Na și au trei copii: Josh, Missy și Kate. Soția lui este credincioasă și-i învață și pe copii să creadă în Dumnezeu, numindu-l pe acesta Papa.

În timpul unei excursii cu cortul, dispare Missy și ea nu mai este găsită, ci doar rochița ei însângerată, într-o baracă pustie, o cabană pierdută. Acel moment schimbă viața întregii familii, copiii au probleme psihice deși par normali, Mack se retrage în suferință iar Nan încearcă să mențină familia pe calea plutirii.

După un timp, Mack primește un bilet prin care este chemat la baraca morții… Plin de ură și supărare, pornește să se răzbune pe asasin, dar acolo îl așteaptă, într-o altă cabana mult mai luminoasă, semnatarul biletului: Papa, fiul și o speranță a vieții, a vântului.

În continuare, filmul ne poartă în lumea cunoașterii, a înțelegerii de sine, a vieții implinite, pentru că nu există persoane care să nu avut suferințe, dureri, neplăceri.

Vreau să vindec rana din interiorul tău și cea dintre noi. – spune ... citeste mai departe.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu