cluc24

joi, 2 martie 2023

Bambye: Film - The Last Castle – Ultimul Castel

 

Acest castel nu este o zonă de lux și de relaxare, ci pur și simplu un loc unde oamenii trebuie să se regăsească, după ce au avut probleme în domeniul militar. Castelul este locul numit detenție pentru cei care nu au respectat regulile militare, au făcut erori sau greșeli, iar Curtea Marțială din Statele Unite ale Americii i-a condamnat la diferite pedepse.

Filmul reprezintă o călătorie prin viață a unor ofițeri, soldați care au căzut psihic, ori nu au reacționat conform legilor militare iar variabila spațiu este una finită.

General Irwin este renumit pentru acțiunile sale militare. La ultima acțiune pierde o grupă de 8 oameni, încălcând ordinele superiorilor și este judecat. Se declară vinovat și este dus la închisoare, la Castel unde revede mulți colegi și chiar copii ai unor luptători demni. El are privilegiul pe care-l oferă identitatea sa militară și bunătatea demonstrată de-a lungul carierei.

Generalul susține că drapelul Statelor Unite ale Americii trebuie să fie un simbol pentru toți americanii, iar viața tuturor să se învârtă în jurul cercului unde se ridică simbolul țării: steagul. El este un bun psiholog, un strateg abil și un om care se dedică dreptății. El suferă pentru că din cauza carierei, fiica Rosalie nu a avut tatăl alături de ea pe cărarea vieții, chiar și după ce aceasta a adus pe lume urmașul familie.

Colonelui Winter conduce Castelul. Acesta trece de la respect și admirație pentru Irwin, la ambiția de a-l distruge și de a-și arăta puterea. Motivul este unul simplu. Generalul Irwin îi admirase arsenalul de accesorii militare pe care colonelul le colecționa, spunând că de obicei colecționari sunt doar cei ... citeste mai departe.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu