cluc24

sâmbătă, 4 martie 2023

Bambye: Film - The Equalizer

 

„În viață faci ceea ce vrei – trup, minte, suflet” este deviza lui Denzel Washington care îl interpretează pe Robert McCall în cadrul acestei pelicule.

Robert McCall a fost un om cu un trecut întunecat dar în slujba celor buni, a țării pentru care este devotat: Statele Unite ale Americii. El a fost căsătorit cu Vivien, iar în momentul când a rămas văduv, a decis să renunțe la lupta fizică și psihică, se devină un om normal, unul care-și trăiește viața obișnuită: servici, acasă și să se dedice pasiunilor sale. Îi place să citească, la fel cum și Vivien fusese o cititoare pasionată.

Un om obișnuit are prieteni, colegi de serviciu, locuri pe care le frecventează și implicit trebuie să socializeze.

Terri este o femeie care frecventează cafeneaua unde Robert își petrece nopțile Discuțiile lor sunt bazate pe literatură. Robert îi povestește despre omul care și-a atins țelul de a prinde peștele care i-a dat de furcă, însă nu s-a bucurat de victorie, pentru că rechinii i-au luat prada. Terri începe să gândească ca o specialistă în psihologie dar este conștientă că nu are sanșe să scape de viața în care fusese împinsă de împrejurări. Robert știa că este prostituată și vroia să o ajute, dar doar prin sfaturi și gânduri bune.

Un coleg de serviciu de la un depozit de bricolaj își dorește să treacă examenul pentru obținerea licenței de agent de pază, deși era supraponderal. Robert îi induce o stare de confort, care să-l facă să-și dorească și să-și impună anumite țeluri. Robert îl ajută să evolueze și ...citeste mai departe.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu