cluc24

vineri, 24 martie 2023

Bambye: Film - Manhattan

 

Woddy Allen realizează un film de excepție, în care deține și rolul principal,  având la bază viața, prietenia și relațiile care influenâează stările emoționale ale oamenilor.

Isaac este un realizator de emisiune TV care devine plictisit de activitatea sa și mai ales de modul în care este percepută arta, cultura și viața în general. El nu are o viața ușoară, putându-se spune că este nu chiar agitată și parțial romantică. Părăsit de soția Jill care și-a regăsit iubirea în brațele unei alte femei, Isaac se apropie de o adolescentă, dar în vizorul său, apare în timp, o altă femeie care însă este total imprevizibilă.

Suntem doar niște bieți oameni.- spune Yale, cel mai bun prieten a lui Isaac. În contextul filmului se referă în special la sine, dar o multitudine de suflete se zbat pentru a trece diferite bariere ale viații, să-și găsească fericirea și rostul lor pe lume. Toți suntem niște bieți omuleți care călătorim prin viață.

Omul deși este un gânditor din naștere, datorită preocupărilor sale de alerga după beneficii, dintre care fericirea este cea mai importantă, își pierde valoarea pentru în timp, precum o monedă devalorizată.

Omul este în centrul Universului iar mediul înconjurător ... citeste mai departe.

 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu