cluc24

luni, 2 octombrie 2017

Toamna elegantă și stilată

Muzica lentă și dansul crengilor dezgolite ce lovesc geamul localului unde se țin diferite evenimente, reprezintă un preludiu ce anunță sosirea toamnei.
Singurii dansatori pe muzica frumoasei cântărețe sunt doar chelnerii care-și demonstrează abilitățile de a se strecura printre oameni și obiecte. Frunzele au căzut, iar crengile ar dori să intre prin geamurile închise, gândindu-se că se apropie anotimpul care face trecerea spre frig.
Toamna... Mereu m-am gândit că dacă anotimpurile, nu cele de Vivaldi, cele reale, ar fi niște ființe, nu pot fi decât femei! Anotimpurile și femeile au propriile capricii, dar nu luate în sens negativ.
Cum ar arăta Toamna dacă ar fi să-și aleagă o ținută vestimentară care să o reprezinte? Ținute vestimentară este importantă, pentru că este primul contact, unul vizual și important, cu persoanele întâlnite. O dată pe an, este prima întâlnire cu Toamna, care trebuie să ne cucerească și să ne facă să uităm regretele suratei, Vara. Doamna Toamnă este o specialistă în fashion, uimindu-ne, an de an.
Hainele ei sunt de culori închise, pentru a păstra căldura soarelui, în totală opoziție cu surioara ei, Vara.
Una dintre culorile preferate este albastrul, o reverie a valurilor mării. Această culoare este baza de pornire în alegerea ținutei specifice, a Toamnei. Această culoare poate fi combinată în mai multe nuanțe precum bordo, coral sau de ce nu, culoarea specifică prunei. Culoarea gri este cea mai des întânită în perioada acestui anotimp de trecere de la cald la frig, reprezentând perioadele ploioase, atât de des întâlnite în acest timp. Inevitabile, în garderoba ei, Toamna trebuie să aibă și nuanțe de roșu sau grena, purpuriul cerului.
Culoarea care descrie cel mai bine pe Doamna Toamnă este arțarul tomnatic, combinația specifică lutului roșu, un amestec plăcut între portocaliu și roșu. Această nuanță se poate combina perfect cu bej, negru sau alb.
Toamna începe să cucerească nu doar prin puterea ei, cât mai ales prin atracție, făcând invidioasă Iarna cea rece și rigidă, Vara toridă și supărătoare și Primăvara ciripitoare și veselă.
Doamna Toamnă nu stă pe gânduri pentru alegerea brandului de modă reprezentativ. Este clar că acest brand este Answear.ro, ale cărei produse au fost lansate inițial în Polonia și apoi au cucerit rând pe rând piața din Cehia, Slovacia, Ungaria și Ucraina.
Lansată în România anului 2015, mărcile Mango, Vero Moda, Adidas, Lee, Valentino sunt doar câteva dintre cele populare sau de sport, care au cucerit publicul. Doamna Toamnă știe ce să aleagă, doar este muza belșugului.
Din colecția de ghete, Toamna își alege eleganța și stilul, reprezentat de ghetele din piele Caprice, cu toc și interior textil, care face ușoară și nesesizabilă trecerea printre anotimpuri. Restul vestimentației este asortată cu gust, la acest accesoriu capricios, de culoare bej.


Pantalonii aleși sunt în concordanță cu specificul anotimpului al cărui nume îl poartă Doamna, un model cu striații și cu snur în talie, stil Medicine Future Past. Compoziția culorilor și a designului semnifică căderea frunzelor în ușoara adiere a vântului 


Peste pantaloni, se află un pulovăr mulat pe corp, din colecția Hogwarts Medicine, cu decolteu rotund prin care se poate remarca cămașa lungă, în dungi, realizată din culori sobre alb și negru.


Cea mai grea alegere pentru Doamna Toamnă nu au fost ghetele din piele, ci modelul potrivit de paltoane. Toamna trebuie să aleagă produsul ideal, care i se potrivește dintr-o seria largă de paltoane de damă elegante. După îndelungi frământări, inspirată de buna ei prietenă Natura, aceasta își alege din colecția de geci si paltoane Pepe Jeans, paltonul de culoarea lutului, culoarea care îi descrie cel mai bine, starea ei interioară.


Toamna simandicoasă se îmbracă repede, privindu-se în oglindă și suspinând: „Frumusețea vine din ceea ce faci, dar trebuie întărită de vestimentație”.
Acestă ținută se potrivește perfect cu Doamna Toamnă, chiar dacă este puțin grăsuță, pentru că este sezonul belșugurilor, iar Ea trebuie să le guste....

Acest articol a fost scris, la început de toamnă, pentru Superblog 2017.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu