cluc24

luni, 9 octombrie 2017

Detii o firma de catering? Iata 4 factori care te pot ajuta sa ai SUCCES!

Avand in vedere ca serviciile de catering sunt din ce in ce mai intalnite la noi in tara, daca detii o astfel de afacere trebuie sa cunosti cativa factori care te pot ajuta sa te diferentiezi de concurenta. In primul rand, pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti, trebuie sa fii dispus sa muncesti atunci cand toti ceilalti se distreaza. In al doilea rand, tine cont ca, la fel ca in orice alta activitate din domeniul vanzarilor, nu atingi succesul atunci cand incepi sa preiei comenzi, ci abia atunci cand reusesti sa le duci pe toate la bun sfarsit.
Cu toate astea, exista o multime de alti factori pe care trebuie sa ii ai in vedere pentru a avea succes in aceasta bransa. In continuare, ii poti descoperi pe cei mai importanti dintre acestia.

Iata care sunt cei 4 factori de care trebuie sa tii cont daca ai o firma de catering:

1.Livreaza alimente de o calitate superioara
Asigurandu-le clientilor tai preparate de calitate, nu doar ca vei reusi sa te diferentiezi de concurenta, dar vei putea si sa iti fidelizezi clientela pentru urmatoarele evenimente. De asemenea, din ce in ce mai multi oameni pun accentul pe un stil de viata sanatos si, implicit, pe o alimentatie optima. Drept urmare, pentru a-i multumi pe acestia si, totodata, pentru a reusi sa atingi succesul mult dorit, livreaza doar preparate si produse de calitate, proaspete si sigure.

2.Investeste in eficienta echipei cu care lucrezi
Asa cum bine stii deja, profesionalismul unei firme care presteaza servicii de catering poate fi observat, in special, atunci cand acestia au de livrat mai multe comenzi simultan. Pentru a face fata cu brio situatiilor de genul acesta, investeste in eficienta echipei cu care lucrezi. Mai precis, comanda de la Absolut Office tablete magnetice pe care sa le folosesti pentru a tine evidenta comenzilor, task-urilor fiecarui angajat, clientilor si livrarilor finalizate. Fara indoiala, implementarea unei astfel de strategii te va ajuta sa ajungi acolo unde ti-ai propus.

3.Asigura-te ca transportul este pus la punct
Serviciile de catering, la baza, constau in prepararea si livrarea mai multor feluri de mancare. Din acest motiv, clientii au asteptari atat cu privire la gustul preparatelor, cat si la timpul de livrare a acestora. Pentru a evita situatiile neplacute in care, din cauza problemelor aparute la nivelul automobilelor, comenzile nu ajung in timp util la destinatii, opteaza pentru un procedeu de chiptunning. In acest sens, la MaxxPerformance poti optimiza parametrii de functionare ai motorului pentru orice model de masina. Mai mult decat atat, pe langa faptul ca vei asigura transportul preparatelor la timp, alegand acest procedeu de chiptunning, vei reusi sa reduci si consumul de combustibil, lucru benefic pentru partea financiara a businessului tau.


4.Axeaza-te pe mai multe tipuri de evenimente
Pentru a avea succes in acest domeniu, ar trebui sa iti oferi serviciile atat pentru evenimentele private, de tip aniversare, nunta si botez, cat si pentru cele corporate, cum ar fi pranzurile de afaceri, conferintele, si petrecerile de firma. Acest lucru te va ajuta sa ajungi unde ti-ai dorit, mai ales din punct de vedere financiar, din mai multe motive. In primul rand, iti vor creste sansele de a fi recomandat si altor potentiali clienti. In al doilea rand, vei beneficia de faptul ca oamenii investesc in mancarea pentru evenimentele private, intrucat considera ca sunt unice si trebuie organizate ca atare. De asemenea, avantajul servirii in sectorul afacerilor consta in repetitivitatea evenimentelor pentru care vei asigura servicii de catering, deci un venit constant pentru firma ta.

Asadar, daca iti doresti sa atingi succesul si sa te diferentiezi de concurenta, tine cont de acesti 4 factori si, fara doar si poate, vei reusi ceea ce ti-ai propus.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu