cluc24

vineri, 15 decembrie 2017

Energie da, calorii nu

De multe ori ne simțim sleiți de puteri, fără vlagă, fără energie. Oboseala intervine datorită ritmului alert în care ne desfășurăm viața și a modului nostru de trai.
Noi ne acordăm puțină atenție atât nouă înșine în general cât și a sănătății noastre, în special. Oboseala fizică în mod inevitabil conduce spre oboseală psihică. Mulți oameni suferă de boli cauzate de stress.
Unii dintre noi folosim energizante sub formă de sucuri puternice dar care ne vor afecta organismul și buna funcționare a acestuia și toate acestea se vor resimți în timp.
Alții folosesc cafeaua pe post de revigorant dar prin excesul acestui produs, ne trezem cu creșterea tensiunii arteriale, cu dureri de stomac....
Pe lângă aceste probleme, în prezent a apărut și boala care nu este recunoscută oficial, obezitatea. Alimentația greșită, fie ca număr de mese, timp alocat servirii meselor sau ca ingrediente savurate,  pot produce disfuncționalități în propriul nostru organism.
În prezent, pentru energia atât de necesară de zi de zi, există anumite snack-uri. Acestea pe lângă avantajul oferit că se consumă rapid și sunt sațioase, au un conținut ridicat de proteine, atât de necesare în lupta cu stresul de la servici cât și cu goana rezolvării treburilor casnice.
Un snack este nutritiv, delicios și smart, fiind ideal porționat. Acesta nu conține gluten, lactoză, coloranți și nici potențiator de aromă. Nu trebuie să ne fie frică de îngrășare, pentru că noul snack apărut pe piața din România, Campofrio Active Snack are puține calorii.

Pentru fiecare achiziție a acestui produs, până în ianuarie, cumpărătorul poate câștigă premii săptămânale oferite de acest brand, în cadrul concursului pe care-l organizează.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu