cluc24

duminică, 31 decembrie 2017

Alegerea pantofilor potriviti


Pentru  a gasi  perechea potrivita de pantofi este recomandat sa accesati magazinele de incaltaminte care comercializeaza doar incaltaminte si accesorii.
Pentru cele mai bune oferte, vizitați magazinele, distribuitorii și mall-urile. Nu achizitionati pantofi doar de dragul de a cumpara sau pentru ca este ziua de salariu.Tineti cont de faptul ca pantofii, ca si restul obiectelor vestimentare, sunt la moda un sezon sau doua. Cu siguranta atunci  când sunteti pe stradă, nimeni nu poate spune diferența dintre  pantofii Kenneth Cole Oxford și  Kenneth Cole Oxford din 2003, atât timp cât  acestia sunt curati și purtati la tinuta potrivita.
Dacă aveți de gând să cumpărați pantofi de firma online, un truc bun este să încercați sa probati aceeasi pereche într-un magazin pentru a vă asigura ca sunt confortbili si marimea aleasa este potrivita și apoi comandati online, in cazul in care oferta este mai buna. Daca insa, aveți experiență anterioară cu o anumită marcă de pantofi, atunci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la cumpărarea lor online fără a-i încerca mai întâi. În majoritatea cazurilor, comercianții online oferă restituire completa a banilor in situatia in care doriti sa renuntati la produs.
Un alt sfat bun de urmat este sa vizitați magazinele de încălțăminte în dimineața zilei de duminică sau târziu seara. Probabil că veți fi singurul client din magazin, iar vanzatorul vă va acorda toată atenția.
 Vei fi surprinsi cât de multe persoane ajung să se multumeasca  cu o marime mai mică sau o marime mai mare de pantofi doar pentru că sunt prea comozi pentru a merge la un magazin sau nerebdatori sa aștepte o săptămână in plus pentru refacerea stocului magazinului.
Pantofii ar trebui să se potrivească chiar în momentul în care ii cumpărați. Dacă nu se întâmplă, vă puneți în pericol picioarele, de la monturi  până la bataturi și pinteni osoși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu