cluc24

luni, 18 decembrie 2017

5 motive pentru care sa alcatuiesti o lista de cadouri pentru Craciun


Multe persoane, cand sunt intrebate ce si-ar dori cu ocazia sarbatorilor de iarna, ridica din umeri schitand o grimasa pe fata si raspund invariabil: ”Multa sanatate!”. Este, de fapt, o capcana pentru cei mai multi dintre cei care pun aceasta intrebare pentru ca inteleg prin aceste doua cuvinte ca acestia nu-si doresc nimic, ca au totul sau ca nu pun pret prea mult pe daruri. De fapt, este o mica pacaleala pentru ca fiecare isi doreste un cadou, indiferent de cost.
Bucuria greu de disimulat in dimineata Craciunului, cand toata lumea se aduna in jurul bradului, este martora ca, indiferent de varsta, oamenii isi doresc sa desfaca funditele rosii, sa rupa ambalajul atent aranjat si sa se bucure de un dar ales din suflet de cei dragi. Zambetele de satisfactie, ochii stralucitori, mainile usor tremurande sunt doar cateva exemple in acest sens.

Iata 5 motive pentru care sa realizezi o lista de cadouri pentru cei dragi:
·         Nostalgia anilor trecuti pentru bunici. Depasind cu mult anii tineretii, atunci cand se bucurau de brad, de globulete si luminite, bunicul si bunica vor fi incantati sa primeasca un cadou interesant, precum o rama cu fotografia nepotilor dragi, o mica bijuterie cu piatra semipretioasa preferata, o esarfa eleganta, un fular sau o pereche de manusi utile in iarna geroasa.

·         Bucuria imensa de pe fata copiilor. Intotdeauna prichindeii vor fi luati prin suprindere, chiar si atunci cand nu mai cred in Mos Craciun. Sub brad trebuie neaparat sa existe jucarii, dulciuri si hainute care-i vor incanta nespus. Daca la acestea se adauga si o excursie cu masina la munte, la zapada, atunci sarbatorile vor fi memorabil. In acest sens, este indicat ca automobilul sa fie utilat cu un scaun auto pentru copii, usor de gasit aici https://www.strollers.ro/scaune-auto-copii, la un singur click distanta. Iata, asadar, ce puteti achizitiona cu ocazia sarbatorilor.

·         Impresionarea unei persoane deosebite. Un cadou foarte apreciat de multi este cel care implineste anumite dorinte de demult. Uneori, un mic defect din nastere sau un accident poate lasa urme adanci, asa ca o operatie estetica poate fi un cadou genial pentru o prietena apropiata, de exemplu. Poate fi oferita cadou posibilitatea de a efectua o rinoplastie la Dr. Sorin Parasca, specialist in chirurgie plastica.

·         Un gand bun oferit unui prieten. Se intampla ca, de-a lungul unui an, atunci cand este nevoie mai mare, un amic sa sara mereu in ajutor pentru a salva diverse situatii. La final de an, se simte nevoia ca acesta sa inteleaga la randul lui ca este apreciat, iubit, ca eforturile sale nu sunt in zadar si ca prietenia conteaza, intr-adevar. Daca isi doreste nespus ceva anume, atunci primirea acelui obiect in dar l-ar emotiona.

·         Multumirea partenerului de viata. De foarte multe ori, se intampla ca, atunci cand au copii, mai ales, partenerii sa uite unul de celalalt, cand vine vorba de cadouri Craciun. Darurile pentru micuti, costisitoare si numeroase, tind sa ii determine sa nu mai ia in considerare cadourile pe care ar trebui sa si le faca reciproc, acele atentii care reusesc sa tina vie flacara pasiunii ce i-a adus impreuna. Craciunul este despre iubire, despre suflet, despre intelegere, asa ca sotii nu trebuie sa uite de dragostea lor.


In concluzie, lista de cadouri pentru Craciun trebuie realizata cu mult inainte de acest moment pentru a exista timp suficient de a gasi acele daruri care sa impresioneze cu adevarat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu