cluc24

sâmbătă, 7 noiembrie 2020

Zâna și produsele Fares

 

Oboseala își face simțită prezența. Încerc să dorm dar nu pot. Îmi curge nasul și tusesc. Mi-a amorțit partea dreaptă iar dinții încep să mă anunțe că pot fi și ei neascultători. Ridic capul dar simt o durere acută. Îmi pun mână la gât, la cap și totul doare. Am răcit și nu mă pot odihni de câteva zile.

De ce nu mai sunt copil, să aibă grijă de mine, părinții mei? De ce a plecat soția mea, pentru câteva zile și m-a lăsat în calea vitregiilor vieții? Eu sunt doar un mic suflet...

Închid ochii dar o lumină puternică mă stânjenește. Este o fată în rochie albă. O fi femeia cu coasa? Nu, ea trebuie să fie în negru nu în alb. Se apropie de mine și rochia i se înverzește:

-          Cine ești?

-          Eu sunt Zâna. Am venit să te ajut.

-          Sunt bolnav... mor...

-          Ești doar răcit. Eu și Fares te vom pune pe picioare.

-          Cum?

-          Cu produse naturiste, sănătoase și utile ție. Ai dreptul la trei produse!

Eu priveam totul ca prin vis și mi-am ales dintr-o gama vastă de produse: ceaiuri naturale, Biosept, de Imunitate și Plantusin ceea ce am crezut și am fost conștient că mă ajută.

Rețetele Plantusin sunt dezvoltate continuu de 25 de ani de către o echipă puternică și valoroasă de medici, farmaciști și biologi, motiv pentru care nu am ezitat să le aleg și să le folosesc.

 

Plantusin forte - sirop ca în copilărie  

Siropul conține o rețetă complexă folosind 18 plante și 6 uleiuri esențiale cu efect puternic antitusiv. Siropul Plantusin Forte conține cel mai mare număr de plante medicinale și uleiuri esențiale din gama Plantusin.



Pe lângă efectul antitusiv (expectorant, antispastic bronșic, emolient) datorită concentrației mari de ingrediente active naturale, siropul are și rol de antiinflamator, antiseptic respirator. 

În cazul acestei răceli, produsul oferit de Zână și de Fares m-au ajutat în lupta cu tusea cu expectorație, spastică și extrem de iritativă. Am cunoștințe care folosesc acest produs în cazul bronșitei și a afecțiunilor pulmonare cronice.

Pentru adulți așa ca mine, 3-4 linguri pe zi, înainte masă, timp de 7-14 zile sunt suficiente pentru revenirea la starea de sănătate inițială, perioadă în care, această cantitate asigură și necesarul zilnic de vitamina C.

După însănătoșire, am numărat plantele folosite în compoziție, ca să mă conving că sunt într-adevăr atâtea și spre surprinderea mea este adevărat: Astragalus, Brad,  Cimbrişor, Cimbru, Echinacea, Fenicul, Ghimbir, Hrean, Iarba mare, Lămâie, Lemnul dulce, Lichen de piatră, Pin, Plop, Piper, Ridichie Neagră, Scaiul vântului, Scorțișoară, Ti-tree. La atâtea esențe de copaci este imposibil să nu devenim puternici!

 

Plantusin pentru gât - bombonica din copilărie   

Plantusim pentru gât calmează rapid durerile de gât pentru că uleiurile esențiale din compoziția comprimatelor de supt reduc durerile și iritația de la nivelul gâtului chiar de la primele administrări. Comprimatele acționează ca o barieră și creează un strat protector pe mucoasa faringelui, ajutând la fluidificarea și eliminarea secrețiilor bronșice, ușurând enorm de mult și împrospătând respirația. Comprimatele nu conțin arome sau coloranți sintetici.


Produsul a fost utilizat și ca supliment alimentar, ca o barieră împotriva durerilor de gât. Singurul incovenient este că după administrare, timp de 30 de minute nu se consumă alimente sau lichide, iar mintea automat, atunci are nevoie de ceva ca să ronțăie dar cu timpul ne obișnuim și efectele sunt miraculoase.

Folosindu-l între 5-10 zile, câte 6 comprimate pe zi care au în compoziție: Cimbru, Coada Șoricelului, Lemnul Dulce, Mentă, Zahăr, Tinctură de Propolis, Eucalipt, Mentol, Anetol, durerea de gât rămâne doar un vis urât.

Pe acesta nu am apucat să-l testez, pentru că imediat cum a ajuns, a revenit și soția mea acasă și l-a luat cu ea la servici pentru a o ajută în lupta cu răceala și durerile de gât, preventiv. Ea a fost mulțumită, a scăpat și durerile de gât care erau inevitabile în această perioadă și și-a reglat și dieta, renunțând la unele alimente pe care le consuma din obișnuință.

 

Plantusin Ușurează Expectorația  - capsula de sănătate

Plantusin Ușurează Expectorația este un produs natural ce nu conține arome sau conservanți, ci doar uleiuri esențiale.


Comprimatele dețin în compoziție uleiurile esențale de: Struguri, Eucalipt, Negrilică, Dafin, Lavandă, Anason, Șovârv și Fenicul. Produsul se administrează câte o capsulă de trei ori pe zi până la un interval maxim 15 zile.

Plantusin Ușurează Expectorația luptă împotriva tusei cu expectorație din cadrul infecțiilor respiratorii acute și cronice. Produsul natural usține fluidificarea și eliminarea sputei, calmează tusea productivă prin reducerea inflamației și decongestionează căile respiratorii.

Uleiurile esențiale sunt elementele aromaterapiei care are două roluri: pe de o parte una de calmare, iar pe de altă parte una energizantă și tonică.

În funcție de combinația uleiurile utilizate, există câteva tratamente ale căror efecte sunt extrem de puternice, încât pot ajuta la tratarea unor afecțiuni din diferite zone ale corpului.

Folosind capsula de sănătate Plantusin Ușurează Expectorația, durerea gât a dispărut prin farmec, așa cum fac Zânele bune cu problemele persoanelor care le solicită ajutorul!

 

Deschid ochii și privesc în cameră. Televizorul pornește în surdină, mă simt relaxat dar Zâna a dispărut, însă nu și produsele Fares, care se aflau lângă pat pe noptieră, gata de intervenție!

 


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020 iar imaginile sunt din arhiva personală.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu