cluc24

luni, 23 noiembrie 2020

La cumpărături de electrocasnice

 

Ușa magazinului de produse electrocasnice se deschide cu putere și o doamnă impunătoare își trage soțul după ea. Se apropie de zona unde sunt expuse frigiderele și se uită atentă la modelele existente. Soțul ei privește undeva departe și aprobă din cap, tot ceea ce-i spune doamna. O angajată a raionului îi vede puțin nehotărâți și se apropie de ei:

-          Vă pot ajuta?

-          Da – spune doamna. Avem nevoie de un frigider.

-          Clasă energetică A și cu ceva plusuri – spune bărbatul, privind aiurea.

-          Avem frigidere în funcție de dimensiuni și de facilități.

-          Dimensiunea nu este o problemă – spune doamna.

-          Avem frigidere clasice, iar unele speciale cu anumite facilități.

-          Ne trebuie un frigider care să asigure un climat ideal pentru produsele alimentare care se depozitează în ele – spune bărbatul.

-          În regulă. Vă recomand un frigider Toshiba care are ca noutate funcțiile de dezinfectare și sterilizare. Acesta este model GR-RF646WE – le spune vânzătoarea prezentând produsul.

-          Nu înțeleg – spune femeia privind spre soțul ei care se uită la rândul său, spre vânzătoare.

-          Bacteriile pot influența sănătatea noastră prin acțiunile pe care le au asupra alimentelor, motiv pentru care este important să ne protejăm și să folosim ceea ce ne oferă tehnologia care este în continuă dezvoltare.

-          Da... Să mențină prospețimea și gustul natural al alimentelor – gândeste cu voce tare doamna.

-          Avantajele pe care le oferă acest produs pe lângă calitatea japoneză 3 systemTM sunt: Dual Inverter, Plasma Pure, Alloy Cooling, 26 de compartimente și Convert congelator în frigider.

-          Vă rog... mai pe limba noastră. Plasma Pure? – intervine bărbatul tot mai interesat de cele spuse de vânzătoare.

-          Avantajele sistemului Plasma Pure sunt că alimentele se mențin proaspete, gustoase și sănătoase, fără miros. Modulul cu plasmă nu necesită înlocuire comparativ cu cel tradițional de carbon, find în acest caz durabil și convenabil. Frigiderul Pure BIO cu modul de plasmă, produce ioni care neutralizează mirosurile și elimină bacteriile.

-          Am înțeles – spune bărbatul.

-          Aveți și alte produse electrocasnice care dețin aceste funcții? – întreabă doamna

-          Da. S-a lansat noua gamă de mașini de spălat Toshiba care dispun de tehnologia GreatWaves, prin care se protejează hainele în timpul spălării, se obține de asemenea și o economie de energie electrică, de detergent și de timp. – spune vânzătoarea privind spre clienții ei.

-          Dar ce are așa special? – insistă bărbatul văzând că soția lui cedează impulsului de cumpărare/

-          Ca să asigure o igienă corectă și sănătoasă, mașina de spălat folosește o garnitură antibacteriană și de asemenea, permite curățarea tamburului cu apă fierbinte la 90 °C. Aceste două funcții importante au apărut la  modelul CycloneMix.

-          Interesant – spune bărbatul. Le putem achiziționa astăzi?

Doamna privește uimită către soțul care era mai hotărât ca niciodată, în timp ce vânzătoarea se pregătea să întocmească documentele necesare vănzării.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu