cluc24

luni, 1 octombrie 2018

Profesionalism


Fiecare om este specializat într-un anumit domeniu, conform abilitășilor de care dă dovadă. A fi un bun profesionist nu se referă doar la modul în care ne facem munci, interacțiunea cu cei din jur este o competență importantă care influențează relașiil inter-umane și nu numai.
Există o veșnică dispută între angajații unei companii, chiar și între colegi, fiecare considerându-se și raportându-se la ceea ce există în jurul său fără a se alinia și la standardele vieții comune. Sloganul Doar împreună putem reuși este uneori lăsat undeva departe, ca praful sub preș.
Există dispute între muncitorii direct și indirect productivi, între muncitori și reprezentanți TESA. Niciunul nu conștientizează importanța rolului deținut în companie de către celălalt, văzut ca un ghimpe, deși nu este real, nici ideal.
Cum ar putea produce un grup de muncitori dacă ar avea utilaje, instalații neadecvate, defecte sau nu ar avea materiale pentru realizarea produsului finit, nu ar avea contracte bine stabilite cu clienții și multe altele?
Nu trebuie să privim în grădina vecinului ci doar să ne îngrijim de propriile noastre rezultate, cultura noastră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu