cluc24

duminică, 30 septembrie 2018

Sănătate suplimentară


Corpul uman trebuie să aibă vitamine pentru a putea rezista intemperiilor de tot felul. Cele mai aprige furtuni asupra corpului uman apar în cazul persoanelor care au o dietă vegetariană, a celor care au făcut operații chirurgicale pentru a pierde din greutate și/sau înfrumusețare și pentru cei care duc o viață haotică și dezordonată a nutriției și alimentației.
Boala Alzheimer, bolile de inimă, problemele de infertilitate, oboseala, eczemele sunt provocate datorită reducerii acidității din stomac, cauzată de utilizarea anumitor medicamente pentru prevenirea arsurilor la stomac.
Pentru producerea celulelor roșii din sânge, ADN, avem nevoie ca  în corpul uman să asimilăm vitamina B12. Această vitamină nu poate fi produsă de organism și este deficitară mai ales la persoanele vârstnice, iar repercursiunile acestui deficit se pot observa în manifestarea anumitor boli care dau semnale de alarmă prin: amorțeală a membrelor, furnicături la nivelul picioarelor și a mâinilor, apariția problemelor de echilibru (dificultate parțială, aleatorie în deplasare), anemie, probleme legate de limba (care se poate inflama sau umfla), icter (piele galbenă). De asemenea pot apărea dificultăți în gândire și raționament, completate de pierderi de memorie, halucinații sau paranoia, slăbiciune și oboseală.
Soluții pentru prevenirea acestor probleme care ne afectează sunt suplimentele care să conțină vitamina B12. Aceasta poate fi administrată ca supliment în mai multe feluri: injecții săptămânale sau doze mai mari de pastile zilnice. Trebuie ținut cont de faptul că vitamina B12 nu este medicament, nu vindecă boli, doar tratează lipsurile din organism.

Suplimentul cu vitamina B12 ANKERMANN Vital  reduce oboseala, îmbunătățește calitatea somnului și reduce stările de neliniște. Acest produs este fabricat în Germania de Worwag Pharma care le comercializează și în România, printr-un lanț impresionant de farmacii. Acest produs nu necesită prescripție medicală deoarece este un supliment sub formă de vitamine.
Totuși, pentru folosirea suplimentelor și a vitaminelor este utilă consultarea unor specialiști în domeniul medical.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu