cluc24

vineri, 6 noiembrie 2020

El și Ea - între trecut și prezent

 

Anii 2000 și un pic....

Soarele strălucește și-și trimite razele călduroase către oamenii care le primesc cu imensă bucurie. Nisipul fierbinte îi îndeamnă pe oameni să se bălăcască în apa mării.

El își pune ochelarii de soare și se uită la Ea. Oamenii trec pe lângă ei, împrăștiind nisipul pe cearceaful unde ei își țineau la umbră, lucrurile aduse pe plajă.. Ea își ridică privirea spre El și i se adresează:

-          Intrăm în apă?

-          Da. Hai ca să ne răcorim.

-          Bine. Doar  un pic, să mă dau cu spray.

-          De ce? Doar intrăm în apă, nu mergem în oraș! – se miră El.

-          Este pentru protecție solară.

-          Dar ne-am dat cu cremă când am ajuns pe plajă!

-          Mă refer la spray pentru păr cu protecție solară, din ulei de nuci verzi și keratină.

-          Interesant. Nu știam că există așa ceva.

-          Este un produs Bottega Verde. Se numește Sol Capelli Noce Verde e Keratina. Poți să-mi cumperi cadou când ești în dilemă cu ce să-mi oferi.



-          La ce ajută?

-          Este un produs cosmetic care protejează și restabilește sănătatea și frumusețea părului stresat de soare.

-          Deci și părul este stresat....

-          Da. Protejează părul de acțiunea agresivă a razelor UV, a sării și a clorului. Ajută mult pentru sănătatea părului, fiind un produs fără Parabeni, coloranți sau formaldehide. Îmi  hidratează intens părul chiar și în timpul expunerii la soare.

Ea folosește o cantitate mică de fluid ce nu încarcă firul de păr și este suficientă, pentru protejarea părului oferindu-i și vitalitate. Cei doi se rifică de pe sezlonguri, se țin de mână și merg să facă o baie mult așteptată.

Soarele devine agresiv, datorită căldurii pe care o trimite către cei care stau și se bucură de concediu și relaxare. După 10 minut, El revine pe plajă și se grăbește să consume apa pe care o ascunsese la umbra sezlongului. În timp ce privește în zare, îi este imposibil să nu remarce strălucirea părului soției, fiind una dintre trăsăturile fizice care l-au cucerit pe deplin, în urmă cu ceva ani. Își aduce aminte că de ziua lui, el primisese un set de cosmetice barbati de la un brand pe care-l folosea soția lui. El zâmbește fericit fiind conștient că Ea îi oferă și apreciază doar produse naturale și de calitate.

 


Anul 2020...

 Televizorul se aude în surdină. Veștile sunt alarmante, dar El stă la marginea patului și citește o carte de specialitate, de dezvoltare personală. Se gândea că pandemia a venit cu un scop bine stabilit, acela ca oamenii să mediteze și să se perfecționeze, pentru că uneori timpul trece iar viața se scurge încet și omul rămâne în urma tehnologiei.

Apa de la duș se oprește. Înfășurată într-un prosop, Ea revine în fotoliul din sufragerie. El o vede și zâmbește. O trage ușor spre El și o sărută. Ea răspunde cu același gest, fericită, în timp ce apasă telecomanda. Pe ecran apare o imagine cu ei doi din perioada când se aflau în luna de miere. Nu a fost chiar o lună întreagă, dar au fost câteva zile fericite, petrecute la malul mării.

Pe ecran apare atât Ea cât și el, zâmbitori. Stau pe sezlong și se pregătesc de întâlnirea cu razele soarelui. Ea privește și simte că lacrimile încep să-i curgă pe obraz, datorită nostalgiei.

El se apropie de Ea și începe să o maseze cu un produs din gama ei de creme pentru corp  a cărui conținut este absorbit instantaneu de pielea ei care devine luminoasă. După câțiva ani petrecuți împreună, El a conștientizat că trebuie să folosească produsele naturale de la Bottega Verde care răsfață trupul și datorită texturilor cremoase și emoliente, acestea învăluie pielea în parfumuri speciale care sunt adevărate călătorii pe un tărâm al răsfățului și al relaxării absolute.


De la Ea, El a aflat că aceste creme de corp reprezintă un elixir de frumusețe, deoarece ingredientele active îngrijesc pielea eficient și cu naturalețe.

Crema de corp care folosea o formulă cu 30% suc de aloe bio, asigura o hidratare intensă și o calmare a pielii, ideală după duș și mai ales în momentele stresante ale vieții.

 Ea zâmbește și se gândește să-l răsplătească. EL o privește și nu se plictisește să-i fie alături, chiar dacă au stat singuri și izolați de alte persoane, zile, săptămâni. Iubirea nu poate neglijată.

El termină de aplicat crema de corp, iar Ea simte fericirea relaxantă, datorită efectelor benefice ale operațiunilor desfășurate de cel pe care l-a ales cu drag și responsabilitate, să-i fie alături, la bine și la rău. Dar oricât de rău pare, mereu este bine, iar acolo unde oamenii se înțeleg și au „afrodisiace” ale sănătății și ale iubirii.

O minte sănătoasă într-un corp sănătos reprezintă adevărata bogăție de sine!

 

Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2020, iar imaginile au fost preluate de pe situl:.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu