cluc24

joi, 14 noiembrie 2019

Hainele care te fac vedetă!


Este o vorbă care spune că “haina face pe om”. Mulți cred în această deviză, dar nu este adevărată. Un om trebuie să se simtă bine în hainele pe care le poartă, nu trebuie să fie neapărat un fotomodel
Omul depinde de caracterul său și de modul în care-și gestionează viața și relația cu cei din jur. Hainele sunt doar accesorii care influențează modul de manifestare al persoanelor.
Unele persoane sunt frustrate și se simt pierdute dacă se îmbracă sărăcăcos, dar uneori, ținutele vestimentare nu trebuie să fie costisitoare ci doar utile și descoperite, acolo unde se îmbină frumusețea, pasiunea și valoarea.
Marile vedete își achiziționează haine scumpe pentru că lumea trebuie să vadă luxul în care trăiesc, deoarece persistă vechea gândire, că dacă ești bogat, nu trebuie să te îmbraci decât cu haine de firmă.
Există nenumărate mărci cunoscute și foarte populare (Mango, Vero Moda), mărci sport (adidas, adidas Originals, Nike, New Balance), mărci de jeans (Levi’s, Lee, Wrangler), precum și mărci medium-high (Michael Kors, Marco O’Polo, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfiger, DKNY) care se găsesc la prețuri mai  mult decât accesibile.
Una dintre celebrele actrițe de la Hollywood, Jessica Parker reusește să-și îmbine farmecul personal cu ținutele vestimentare care-i scot în evidență frumusețea. Celebra actriță a avut o mulțime de nominalizări la marile premii cinematografice unde s-a prezentat că o persoană distinsă, fermecătoare și cuceritoare.
În serialul și filmul artistic “Sex and the City” a fost femeie fatală, o scriitoare de renume care își căuta iubirea vieții. Pentru a-l atrage pe șarmantul magnat Bill, Carrie Bradshaw (Jessica Parker) și-a pus în valoare frumusețea care a făcut un tandem perfect cu inteligența ei.
Hainele pe care le-a purtat în acel film au atras atenția femeilor, care au descoperit că asemenea ținute vestimentare sexy, se pot regăsi la prețuri accesibile pe internet.

Din seria de rochii glam, frumoasa rochie model ARMANI EXCHANGE, costă doar 529,90 de lei.  Asortați perfect cu pantofii cu toc Bellucci, orice domnișoară poate avea ținuta atrăgătoare a Jessicăi Parker, din filmul de dragoste care a cucerit inimile femeilor.
Pantofi eleganți cu toc, care fac diferența între eleganță și noblețe, costă doar 109,90, deci cu un buget de 639,80 de lei, oricare reprezentantă a sexului frumos devine o mică vedetă în lumea reală.
Dacă se face răcoare, un palton de damă din colecția Answear, modelul neizolat, confecționat din material cu lână, ce costă doar 259,90, poate fi soluția perfectă.
De asemenea nu poate lipsi un accesoriu care este indispensabil femeilor: MANGO - POSETA KRISTY la un preț de 79,90 lei.

O ținută de seară, de gală ori de petrecere, pur și simplu se încadrează într-un buget redus de până la 999 de lei!.
Pentru cei care vor să aibă ținuta și grația actriței Jessica Parker din filmul romantic “Did You Hear About the Morgans?”, chiar dacă nu doresc să călărească sau să fugă de răufăcători precum Meryl Morgan, acestia își pot găsi o ținută ideală la un preț accesibil, formată din:
-          cămașă Mango - 99,90 lei,
-          pantaloni MUSTANG - JEANSI ZOE - 149,90 lei
-          încălțămintea PUMA - PANTOFI CALI X KARL LAGERFELD - 499,90 lei
-          bijuteria MEDICINE - COLIER BASIC - 16,90 lei

  


Tendințele în modă sunt schimbătoare pentru fiecare sezon, dar un sfat oferit din timp, îndrumă femeile și bărbații spre acele zone ale ținutelor vestimentare ce asigură confortul.

Să ne pregătim pentru anul 2020...  


Chiar dacă frumoasa Jessica Parker a trecut de vârsta de 50 de ani, frumusețea ei și gustul vestimentar o recomandă ca fiind o tânără care începe să zburde pe calea vieții.

Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2019 iar imaginile au fost preluate de pe situl :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu