cluc24

duminică, 24 noiembrie 2019

Dulciuri...


De mic copil, îmi plăceau dulciurile. Chiar și în perioada când nu puteam vorbi, recunoșteam gustul plăcut al ciocolatei și al bomboanelor.
După ce am crescut, dulciurile nu erau reprezentate doar de bomboane ori jeleuri, acadele sau ciocolată, ci prăjiturile au devenit adevăratele delicii după fiecare masă de prânz.
Când eram mic, atât de mic că abia mă vedeam, la întrebarea enervantă: Ce vrei de ziua ta?, răspunsul era unul clasic: jucării și dulciuri! Pe atunci nu conștientizam că cele două preferințe ale mele, se pot combina într-un singur produs.
Omul se adaptează situațiilor dar gusturile nu se discută ci doar se satisfac. Indiferent de vârstă, oamenii apreciază dulciurile, nu doar pentru că au gustul plăcut ci uneori, pur și simplu pentru că le readuc în memorie, copilăria pe care au avut-o.
Nu trebuie să fim rigizi în gândire, pentru că sufletul nostru rămâne la fel, iar copilăria a fost doar o etapă, dar putem să fim copii până vom trece pragul acestei vieți, urmând o altă cărare.
Nu există aniversări, sărbători sau zile onomastice în care sărbătoritul să nu primească ceva dulce. Chiar și la maturitate, vinul dulce, alături de prăjitura adorată, de un suc de fructe sau chiar ciocolata, reprezintă cadouri mult apreciate.
Crăciunul se apropie, iar noi ne pregătim încet dar sigur, pas cu pas,  pentru această sărbătoare care se așterne ușor în casele noastre. Indiferent de vârstă, Crăciunul perfect nu ar fi pe deplin împlinită fără dulciuri.
Dar groaza de a merge la cumpărături, înghesuială și obligația de a lua o decizie rapidă, ne provoacă anumită stări de anxietate și nervozitate. Dar există o soluție! Putem face comenzi online.
Candytoys.ro este cel mai dulce magazin online din România, singurul care comercializează exclusiv dulciuri și jucării cu bomboane. Acest magazin online are 12 categorii de produse, iar una dintre ele este dedicată Crăciunului.
Doar la acest magazin putem găsi chiar și acadele handmade, așa cum femeile doresc bijuterii unicate și un copil își poate satisface pofta prin dulciuri unice!
Vine Crăciunul și noi trebuie să simțim veselia, bucuria, atât a noastră cât și a celor din jurul nostru. Uneori ne bucurăm mai mult atunci când dăruim ceva, decât în momentul când primim la rândul nostru, un cadou. Bucuria din ochii celul care primește ceva ce-ți dorește, nu poate fi asemuită cu nimic!
Copilul este mereu în căutare de ceva nou și totuși obișnuit, adică ceva care să-i asigure confortul cu care a crescut. Un copil care nu se joacă, este ca o noapte fără Lună!

Una dintre cele mai interesante jucării - dulci, o reprezintă Moșul Cosar care se comercializează la o cutie display, ce conține 12 seturi de Jucării Moșul Cosar, iar fiecare bucată conține comprimate în greutate de 20g.
Un alt produs interesant, atât ca design cât și ca gust dulce... îl reprezintă Globul Moș. Combinația perfectă pentru cei mici, o reprezintă dulciurile și jucăriile.
Ce este mai plăcut decât să vezi un copil care se joacă în liniște? Același copil, care savurează dulciuri și cu ambalajul produsului petrece clipe plăcute, jucându-se.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu