cluc24

vineri, 22 septembrie 2017

Organizezi o petrecere de botez in GRADINA? Iata 3 sfaturi utile!

Crestinarea bebelusului este primul eveniment important din viata acestuia. Bineinteles, pe langa slujba religioasa, care reprezinta crestinarea propriu-zisa a celui mic, toti invitatii asteapta cu sufletul la gura si petrecerea de botez. Daca iti doresti sa ii surprinzi placut pe cei care vor participa la acest eveniment, dar si daca vrei ca prima petrecere a copilului tau sa fie una intima, dar memorabila, atunci ar trebui sa optezi pentru organizarea acesteia intr-o gradina. Indiferent daca vei alege gradina din spatele casei sau o terasa care sa redea acest ambient, trebuie sa tii cont de cateva aspecte importante.

Iata 3 sfaturi utile care te vor ajuta sa organizezi o petrecere de NEUITAT:


1.Marturiile
Chiar daca este o petrecere intima, in gradina si te-ai putea gandi ca marturiile nu vor mai fi necesare intr-un mediu informal, nu ar trebui sa renunti la acestea. In fond, ele reprezinta un cadou din partea ta pentru invitati, pe care acestia il pastreaza pentru a-si aduce aminte de botezul prichindelului tau. In consecinta, asigura-te ca vei achizitiona marturii si ca le vei oferi invitatilor la finalul petrecerii. In plus, pentru ca acestea sa fie in conformitate cu locatia in care va avea loc evenimentul, poti opta pentru marturii de la Taramuliubirii.ro, unde sigur le vei gasi pe cele mai potrivite pentru petrecerea pe care o organizezi. De asemenea, atunci cand iei o decizie in acest sens, nu uita ca marturiile trebuie sa fie reprezentative si pentru prichindel.

2.Dress code-ul
In mod evident, la o petrecere care se desfasoara in aer liber, dress code-ul nu va fi la fel de formal ca in cazul unui eveniment care are loc intr-un restaurant pretentios. Din acest motiv, ar trebui ca tematica pe care o vei alege pentru botez sa fie una flexibila, astfel incat invitatii sa poata purta tinute lejere si chiar casual. De asemenea, avand in vedere ca tu esti mama prichindelului si ca petrecerea poate dura pana la o ora tarzie, ar trebui sa iti achizitionezi de pe http://www.instinctive.ro/femei/femei-jachete o jacheta pe care sa o porti deasupra tinutei tale. Cu o astfel de piesa nu doar ca te vei incadra in orice tematica vei alege, dar iti vei putea duce datoria de gazda la bun sfarsit, fara sa intampini probleme din cauza frigului.

3.Decorul
Bineinteles, un alt aspect pe care trebuie sa il iei in considerare este decorul. Tine cont de faptul ca totul se desfasoara in aer liber si ca eventualele schimbari de temperatura pot aparea in orice moment. Mai exact, opteaza pentru cateva umbrele, pe care sa le deschizi in cazul in care ploua sau daca soarele este prea puternic. De altfel, avand in vedere ca petrecerea se va desfasura pe gazon sau direct pe pamant, ar trebui sa renunti la scaunele clasice si sa le folosesti pe cele tip fotoliu sau chiar niste fotolii, astfel incat sa eviti ca acestea sa isi piarda stabilitatea. Nu in ultimul rand, incearca sa mizezi pe decoratiuni din lemn, astfel incat sa creezi o ambianta naturala, in concordanta cu copacii si florile din gradina.


Iata, asadar, care sunt cele 3 aspecte de care trebuie sa tii cont, daca ii organizezi petrecerea de botez micutului tau intr-o gradina.

2 comentarii: