cluc24

sâmbătă, 2 septembrie 2017

Bateria unică dar, sigură

Ce face omul când pleacă în concediu? Se relaxează și se distrează... sau distrează pe alții!
Dar ce face omul înainte de a pleca în concediu? Este agitat și așteaptă să treacă timpul până la momentul plecării. Dar întâi, își face bagajele. Își ia obiectele necesare: telefonul, aparatul foto, haine, ceva mâncare și alte accesorii necesare.
Pe perioada călătoriei, omul trebuie să fie relaxat, să reusească deconectarea de servici și de viața de zi cu zi, să-și încarce bateriile...
Își poate încărca cu ușurință propriile baterii, dar pe cele ale telefonului? Dacă pornim într-o călătorie prin păduri, munți, undeva departe unde nu avem posibilitatea de a încărca telefonul mobil, ce ne facem?
Avem soluția unor baterii externe. Uneori când călătorim, bagajele devin tot mai grele deși le tot golim, fie că  mâncăm sau bem câte ceva,  scăpăm de greutăți dar obosim în timp. Această oboseală este una plăcută dar este bine să nu ne forțăm.
În cazul telefoanelor mobile, există posibilitatea unor baterii de unică folosință. Acestea sunt utile și în cazuri de urgență. și se pot recicla.
Am folosit Bateria Externa Unica De Urgenta ABC Tech când am fost plecat la mare, participînd în portul Constanța, la Regata Marilor Veliere. N-am putut rezista tentația de a face poze, de a filma, totul fiind un adevărat spectacol de artă, cultură, muzică. Acest tip de bateria este disponibilă la Quick Mobile in două modele, atât micro USB cât și pentru Apple. Acestea sunt utile pentru că pot fi folosite chiar în timpul utilizării telefonului pentru diferite aplicații.
Având aceste baterii alături de mine, am putut realiza imagini și filmulețe cu concursurile marinărești, cu velierele prezente, festivități din port și concertele live care aveau loc în fiecare seară.

Aceste baterii se reciclează și ducându-le la centrele Buy Back, primim și un mic cadou, util, protejând și natura în acest fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu