cluc24

joi, 21 septembrie 2017

Esti misofob? Iata 4 sfaturi pentru o vacanta SANATOASA si CURATA

Misofobia este acea teama patologica de mizerie, bacterii si, mai ales, de contaminare.  Mai precis, persoanele care se confrunta cu aceasta fobie supraestimeaza, involuntar, pericolul la care sunt expuse atunci cand iau contact cu bacteriile. Din aceste motive, misofobilor le este foarte dificil sa isi planifice o vacanta, intrucat considera ca doar propriul camin le poate oferi igiena de care au nevoie pentru a se simti in siguranta.
 Si tu esti misofob? Iti doresti sa calatoresti si sa ai o vacanta de neuitat? Citeste acest articol si descopera ce trebuie sa faci pentru a obtine ceea ce iti doresti.

4 sfaturi UTILE pentru planificarea unei vacante daca esti MISOFOB:

·         Alege destinatia potrivita
In mod evident, daca esti misofob, nu ar trebui sa te aventurezi intr-o tara in care riscurile de infectare cu boli periculoase sunt ridicate. Daca ai aceasta frica patologica, cel mai bine ar fi sa optezi pentru o destinatie in mijlocul naturii, unde sa te poti bucura de aerul curat si sa fii linistit stiind ca esti departe de poluare si de boli transmisibile prin aer. De asemenea, un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont este alegerea locului in care te vei caza. Avand in vedere nevoia ta acuta pentru igiena, este recomandat sa alegi nu doar o locatie curata si ingrijita, ci si una in care sa te simti in siguranta. In acest sens, Domeniul Culcer, situat in comuna Runcu, reprezinta o varianta excelenta, intrucat pune la dispozitia turistilor, pe langa toate conditiile optime pentru igiena si curatenie, si un cabinet medical. Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile medicale de care poti dispune la cabinetul Dr. Ana Culcer, acceseaza site-ul  http://DomeniulCulcer.ro/, unde vei gasi, de asemenea, raspunsuri si pentru alte intrebari. In mod cert, daca vei alege destinatia si cazarea potrivite, vei reusi sa petreci momente de neuitat, in ciuda fobiei tale.

·         Pune in bagaj si lenjeria de pat

Un alt sfat pe care trebuie sa il urmezi, daca iti doresti sa ai parte de o vacanta sanatoasa si curata, este acela de a transporta propria lenjerie de pat. Tinand cont ca unul dintre factorii care te pot inspaimanta este faptul ca si alti oameni au dormit in patul in care vei dormi tu, aceasta este cea mai buna solutie prin care poti evita ca fobia ta sa iti ruineze vacanta. Mai mult decat atat, dand click chiar aici poti comanda fete de perna confectionate din materiale de inalta calitate, precum bumbacul satinat, dar si alte piese de lenjerie pentru pat.  Astfel, daca iti vei achizitiona asternuturi noi si le vei folosi pe acestea, te vei simti protejat si vei reusi sa te odihnesti, lucruri de care sigur vrei sa beneficiezi in mult asteptatul concediu.

·         Creeaza o trusa personala
Cu siguranta, te gandesti deja la ce vei face atunci cand va trebui sa mananci la restaurant sau cand vei intra in contact cu diverse obiecte, precum usile sau tacamurile. Pentru a diminua frica pe care o vei simti atunci cand aceste lucruri se vor intampla, creeaza-ti o trusa personala. Mai exact, intr-o geanta, pe care o vei purta in permanenta cu tine, adauga dezinfectant pentru maini, servetele umede, spirt si un sapun. In acest mod, te vei putea spala si dezinfecta de fiecare data cand vei considera ca este necesar, indiferent de locul in care te vei afla.

·         Poarta masca medicala
In cazul in care ai tinut cont de toate punctele de mai sus, dar inca nu ai suficienta incredere pentru a pleca in vacanta, apeleaza la mastile medicale. Asa cum sigur stii deja, acestea te vor proteja de eventualele bacterii cu care poti intra in contact. Totusi, ai grija sa aplici masca atat peste gura, cat si peste nas si sa o fixezi corect. De altfel, tine cont de faptul ca o astfel de masca trebuie inlocuita de fiecare data cand devine umeda si asigura-te ca ai un numar suficient de masti pentru toata perioada vacantei.

In concluzie, daca iti doresti sa ai parte de o vacanta de neuitat si sa te bucuri de timpul liber, in ciuda fobiei tale, tine cont de aceste sfaturi si, fara doar si poate, vei reusi sa iti creezi cele mai frumoase amintiri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu