cluc24

vineri, 29 septembrie 2017

Cadouri pentru picnic

Chiar dacă sezonul cald este pe cale să plece, tot mai găsim câteva momente ideale pentru mici petreceri, picnicuri. Cel mai plăcut moment este cel pe care-l petreci cu cei dragi.
Cum ar fi să stai la umbra copacilor și să te trezești cu un colet? Și în acel colet să fie un coșuleț special pentru tine și petrecerea plăcută a momentelor de picnic?
Coșulețul conține zece produse mai mult decât utile pentru ieșirea la aer curat. De la micile aperitive din paste taglioni cu ou și spanic, până la delicioasele specialități de ciocolată care se pot servi după ce s-a savurat un pahar de vin roșu Sangiovese di Toscana, toate conduc spre o ambianță plăcută, de relaxare. Posesorii coșulețului nu trebuie să-și facă probleme legate de veselă (doar de veselie), pentru că în componența cadoului se găsesc aceste accesorii necesare și utile: farfurii, căni, tacâmuri.

Nu arată perfect acest cosuleț, al cărei imagine a fost preluată de pe situl GiftSolution?
Parcă și toamna le admiră, gândindu-se să rămână tot mai mult pe aici, pentru a permite încă, unele mici escapade pe potecile care duc spre pădure, departe de poluare.
Chiar dacă aceste produse, coșulețele cu cadouri, sunt specifice sărbătorilor de Crăciun și Paști (când se achiziționează cele mai multe, iar site-ul giftsolution.ro este aglomerat) , un asemenea cadou este bineVENIT  oricând.

Acest coșuleț poate fi un cadou plăcut pentru a petrece clipe romantice, alături de persoana dragă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu