cluc24

sâmbătă, 10 octombrie 2015

Allview şi toamna recoltelor ...



Toamna e pe val! Este timpul recoltei! Asta o spun atât la propriu cât și la fugurat. Au început să curgă campaniille și premiile de la BlogAwards, campania Toamna Bloggerilor 2015.
Primele însămânțări de articole au adus o recoltă bună! Să vedem ce urmează. Prima condiție pentru a reuși este să participi!
Poate anul acesta voi fi ajutat de un peștișor de aur care să-mi aducă trei gadgeturi... și nu numai!
Mereu când trebuie să-și pui o dorință, este greu. Când ai opţiunea de trei dorinţe, descoperi că de fapt...multe îți trec prin minte! Normal, că omul este o ființă cugetătoare.
Dar totuși, ce am alege?
Cel mai util este un smarthphone performant, gen Allview X2 Soul Lite, care este la  incredibilul preț de 159 euro! Este un Dual SIM 4G FDD cu sistem de operare Android... Telefonul are un display 5”, HD IPS, 1280x720px cu CPU: Quad Core 64-bit, 1,3GHz. Camera are rezoluţie de 8MP cu Autofocus. Memoria, unul dintre cele mai importante carateristici este una mai mult decât perfectă : memoria RAM este de 1GB iar cea flash de 16GB, la care se adaugă o extensie MicroSD card de până la 128GB. Bateria are 2400mAh

Un laptop este mereu util și ideal, atât acasă cât și în deplasări!
Wi10N PRO are două camere foto, două difuzoare și folosește obișnuitul sistem de operare Windows. Se pot descărca pozele direct  din telefon sau prin Bluetooth. Memoria flash este de 32 GB iar cea RAM de 2G.
La acestea, putem adăuga boxele S-Bass, care s-ar potrivi cu celelalte gadget-uri. Acesta are diverse funcții care o fac multifuncțională: Handsfree, muzica cu bas, conexiune cu dispozitive mobile...
Dacă deţii un blog, doar participând campania Toamna Bloggerilor 2015, poți câștiga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu