cluc24

vineri, 2 octombrie 2015

Alergând spre sănătate



În ziua de azi, se pare că a devenit sport național, cura de slăbire. Fiecare, vrea să scape de kilogramele în plus, ținând diferite diete, mai mult sau mai puțin sănătoase.
Am încercat și eu, dar contrar asteptărilor, kilogramele se înmulțeau în loc să scadă.
La o întâlnire cu prieteni mai vechi, ne-am decis să mergem la fotbal. Întîi am fost pe stadion, am văzut caricatura de meci, apoi ne-am decis să jucăm noi, așa amical, între prieteni... pe câte o bere, două...
Gândul bucuriei de a juca fotbal, până acasă, s-a transformat în neliniște... accidentare, alergare... pff.  Parcă era mai bine în fața televizorului! Zis și făcut, m-am și pus în fotoliu. Am apăsat telecomanda și imediat am sărit în picioare. Pe un canal de sport, oamenii făceau sport, gimnastică, fitness într-un cuvânt. Am găsit ideea, una ideală și am pornit și eu, echipat, spre o sală de sport.
Ajuns acolo, m-am învârtit printre aparate, fericit că nu mă pot accidenta. Am făcut una, alta, am admirat și după 30 de minute, m-am gândit că este suficient pentru prima zi.
Iesind de la vestiar, mă uit pe scări și văd...niște mingi care sar în tandem... de fapt era o blondă...adică sânii ei! Mă sperii că mă loveste mingea și zup pe scări... Periculos sport!
Două săptămâni am stat în pat, accidentat la piciorul drept! Sătul de atâta inactivitate, mi-am sunat prietenii și m-am programat la o întâlnire de fotbal. Fiind acasă, mi-am cumpărat echipament profesionist de la Boutique Mall. Cel mai fericit am fost de achiziția unor Ghete Fotbal marca Nike .
La primul meci la care am participat, am și jucat, iar ghetele, dădeau singure gol... Parcă eram o vedetă... națională, deocamdată! Văzând că se dezvoltă în mine pasiunea pentru fotbal, am continuat să-mi cumpăr și alte produse de pe același site. Am văzut că se împacă bine, Adidas și Nike, atât la propriu, cât și la figurat.
După câteva luni, fără accidentări, am reușit să slăbesc considerabil. Soția mea a devenit geloasă pe silueta mea, precum și pe fotbalul care m-a acaparat. A început și ea să practice sportul... Seara, alergăm împotriva timpului, ajutați de vânt!
O viață sănătoasă, prin sport!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu