cluc24

marți, 25 octombrie 2022

Tapetul decorativ și senzația de relaxare

 

În timp ce priveam pereții din cameră, după un somn odihnitor, stând relaxat în pat, ochii mi s-au fixat în mod inevitabil pe o bucățică de tapet care se dezlipise și era pătat. După câteva secunde mi-am retras privirea pentru că nu vroiam să mă gândesc că ceea ce văd eu, obsearvă și soția mea care o să mă pună la treabă, dar nu era cazul.

În timp ce soția mea era distrasă de laptop, eu m-am ridicat încet din pat, pornind spre bucătărie să prepar micul dejun.

Revenind după zece minute cu un platou pe care se aflau două căni cu cafea, pâine , unt și gem, o aud pe soția mea spunând: „Știi la ce m-am gândit?”. Când spune aceste cuvinte, imediat mă cuprinde oboseala doar la gândul că trebuie să facem câte ceva prin casă. Răspunsul meu este același, aproape instantaneu: „Nu, spune-mi la ce te-ai gândit?”.

Soția mea își lasă laptopul la o parte, își ia felia de pâine pe care pune unt și gem folosin cuțitul ascuns sub servețel și începe să-mi comunice precum un profesor:

- Nu crezi că ar fi bine să avem o culoare caldă, relaxantă, în dormitor?

- Da, dar și acum culoarea este relaxantă iar albul mărește... adică crem cum este acum!

- Mereu spuneai că albul îți dă senzație de spital.

- Acum m-am obișnuit!

- Mă gândeam la o culoare caldă, imagine relaxantă, un tapet decorativ cu niște copaci, deșert...

- Ar fi interesant, dar unde crezi că putem găsi așa ceva?

- Am văzut și rochia prezentatoarei de la emisiunea de aseară, care avea un model care-mi place!

- Da, dar tapetul nu este ca și rochia! - spun eu convins că sunt doar gânduri.

- Am găsit colecția de tapet decorativ Philipp Plein, produsă de către Zambaiti Parati. Acesta s-a inspirat din creațiile inedite ale acelui creator de modă, iar tapetul conține țesături și materiale inedite, existând o varietate diversificată de modele de-a dreptul fascinante. Pe lângă starea de relaxare pe care ne-o oferă, dă senzație de lux. rafinament și o să avem ceva aparte, care să ne placă.

Sursa foto: Axelen


În timp ce vorbea terminându-și felia de pâine, întoarce laptop-ul spre mine. Începe să-mi arate colecția de tapet pe care mi-o sugerase. Preiau eu sursa de informare și încep să studiez.

Colecțiile Philipp Plein (Zambaiti Parati), Elie Saab (Zambaiti Parati), Trussardi 5 (Zambaiti Parati) și Canvas (Eijffinger) sunt adevărate surse de inspirație, pentru că indiferent de gusturi, ceva tot găsim ceva pe placul nostru, pe al meu în special, pentru că sunt cam pretențios.

Am găsit un model similar de tapet decorativ Philipp Plein precum cel dorit de soția mea, dar mult mai colorat, care poate face trecerea perfectă de alb-negrul zilelor noastre obișnuite la coloritul vesel al acelor mult îndrăgite zile de week-end.

Sursa foto: Axelen


Având acel model de tapet, ar fi ca și cum suntem tot timpul în vacanța, simțind adierea vântului și dansul crengilor și frunzelor în timp ce savurăm ceva rece vara, iar iarna, în timp ce bem ceaiul cald de mentă.

De aemenea am scăpat de plimbările prin magazinele fizice, pentru că Axelen deține  exclusivitatea pe piața românească de decorațiuni interioare ale acestor colecții.

Nu stăm pe gânduri și începem să măsurăm pereții pentru a putea determina necesarul de role de tapet decorativ Axelen astfel încât înaintea sărbătorilor de iarnă, să reușim să le montăm, ca să simțim căldura deșertului și în umbra copacilor, în locuința noastră dragă.

Deja îmi imaginam noul decor, iar prin puterea minții m-am pregătit atât pentru reamenajarea interiorului cât și pentru mutările de mobilier din cameră, astfel încât aspectul plăcut și liniștit să ne ademenească în confortul locuinței noastre, care reprezintă cartea noastră de vizită către cei care ne trec pragul.

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu