cluc24

vineri, 28 octombrie 2022

Sentimente și bijuterii inteligente

 

Dragostea este printre cele mai frumoase daruri și sentimente ale vieții. Iubirea se demonstrează atât prin fapte cât și prin suflet, prin emoții. Un El și Ea sunt personajele principale din filmul iubirii, unde emoția, nostalgia sunt secvențe care întregesc sentimentul cel mai pur.

...

El este la liceu și deși nu este un băiat timid, se simte pierdut în fața unei colege de clasă. Ea este o blondă care seamănă cu zeița iubirii. În orele de clasă, când ea-l privește și el este testat de către profesori, acesta uită aproape tot ceea ce a învățat, se bâlbâie și ar vrea să evadeze într-o lume doar a lor. Ea nu-i cunoaște intențiile, gândurile pentru că el se pierde în fața ei, nereusind să-i vorbească. Când se apropie de ea, picioarele i se înfig în podea, glasul îi dispare iar fața i se încruntă de teamă. Ea-l vede ca fiind un coleg care se crede mult mai presus decât ea, și-l ignoră deși sufletul ei ar spune altceva.

El este conștient că bancurile cu blonde nu se referă la zeița lui, pentru că este mult mai inteligentă decât ceilalți colegi ai lor. Teama de a vorbi, nu apare ca urmare a unei eventuale respingeri și pur și simplu din frica pe care o are fața de frumusețea ei. Până atunci nu știa că există teamă de frumusețe, pentru că încă nu o întâlnise cu adevărat acel sentiment plăcut..

El a aflat de la sora lui de unicitatea bijuteriilor Anyoli și s-a gândit să se folosească de tehnologia și conceptul patentat de aceștia. Știa că zeița lui își folosea mult timp telefonul, având mereu NFC-ul și WiFi-ul pornit, iar el putea comunica cu ea și altfel, nu prin cuvintele care-i rămân blocate în prezența ei.

El alege din coleția de bratari inteligente, o brățară ajustabilă cu pandantiv tip floare, din aur galben de 9 K, așa cum și pentru el, ea era fata cu părul de aur. O brățară se potrivește perfect, nefiind nevoie de alte informații pentru ca bijuteria să se potrivească dimensional persoanei căreia se oferă: greutate 3 gr, diametru piatră centrală 1.45 cm, diametru brățară 8.5 cm și  lungime brățară: 26 cm.

Piatra din care s-a realizat bijuteria este Ochi de Tigru, simbolul curajului și a energiei, încurajând îndrăzneala și oportunitatea. În acel moment, el a simțit că avea nevoie de un ajutor, de un impuls pentru a-și asuma un viitor pe care și-l dorea. Aceată piatră menține pe posesorul ei să fie conectat la realitate, indiferent de agitația vieții.

După ce a ales brățara de pe site, el a adăugat bijuteria în coșul de cumpărături, apoi care a adăugat un mesaj: “Vreau să ne întâlnim ca să vedem dacă suntem suflete pereche! Te aștept vineri seara la intrarea în sala de concert. ”.

Brățara a ajuns la destinație în timp util. Ea a privit surprinsă spre coletul primit, l-a deschis și a rămas surprinsă. A citit toate informațiile ce au însoțit coletul, a încărcat aplicația Anyoli și și-a apropiat telefonul mobil de bijuterie, citind mesajul care i-a inundat sufletul, iar ochii i s-au umezit.... El a primit pe telefon confirmarea că ea a citit mesajul și a fost cuprins de un amestec de teamă-bucurie-fericire-speranță.

El o așteaptă înfrigurat și trist. Se uită la ceas și decide că ideea lui nu a fost una bună, sau nu-i plăcea de el, ori.... Gândurile îi sunt întrerupte de o palmă care i se pune pe umăr. Se întoarce și o vede pe ea, pe zeița lui, îmbrăcată într-o rochie roșie precum sângele care i se înfierbântase din cauza agitație. În momentul când ea își retrage mâna de pe umărul său, acesta îi vede brățara, zâmbește și spune primele cuvinte, precum un nou născut care învață să vorbească.

 

Sursa foto: Anyoli

Ea se grăbește să ajungă acasă. Era obosită pentru că a avut o zi grea la servici. Ajunge în parcare și se urcă în mașină. Aproape că o apucă plânsul. Simte că i s-au terminat puterile. Își șterge lacrimile și se găbește spre școală, pentru a-și lua fiul. Își aduce aminte că a doua zi este marți, deci au de luptat cu problemele de la matematică. Oftează, dar își continuă drumul.

Se face ora 19. Copilul a terminat de servit masa și-și începe temele pentru acasă. Ea privește pe fereastră gânditoare, moment în care cineva sună la ușă. Se grăbește să deschidă, trăind mereu cu speranța că este soțul ei, reîntors de la muncă din străinătate. Nu este el, doar vecina care-i lasă un colet și care se grăbește că a lăsat ceva pe foc, pe aragaz.

Ea deschide cadoul. Verifică informațiile, deschide cutia și găsește un colier inteligent cu perle naturale. Auzise de la colega ei de existența unor bijuterii Anyoli cu stocare inteligenta, astfel că își apropie telefonul mobil (activând NFC-ul și WiFi-ul) de colier și vede videoclipul trimis de soțul ei: imagini din vacanțele lor, însoțite de mesajul: “Tu ește perla mea cea mai de valoare”.

Colierul era un model scurt cu perle naturale, din aur galben de 14K, având pandantiv floare din aur galben 9K și cu o piatră Madre Perla. Ei știau că perlele au o acțiune benefică în cadrul dezvoltării lor personale, oferind respectul de sine, increderea în forțele proprii, anihilând teama și frica. Perla este imaginea iubirii, a unei vieți de cuplu armonioase și perfecte, dincolo de spațiu și timp, de loialitate și compasiune, în care care abundă dragostea și sinceritatea, pacea sufletească..

Ea își pune colierul și se grăbește voioasă spre camera copilului ca să-și facă lecțiile. Timpul trece repede și cu spor, iar după ce copilul se culcă, ea se pregătește să intre în online, pentru obișnuitele conversații cu inima ei de departe, soțul ei. Pornește laptop-ul, dar nu înainte de a-și pune colierul El o așteaptă nerăbdător, conștient că ea a citit mesajul, confirmat de aplicația Anyoli.

 

Sursa foto: Anyoli

El se plimbă prin piață, făcând cumpărăturile zilnice. Se deplasează cu greu spre casa. De doi ani este pensionar, dar nu se plictisește, nici el, nici soția lui. Își privește ceasul de la mână și mărește pasul. Ajunge la bloc, urcă în lift și se oprește în fața apartamentului. Deschide ușa, lasă sacoșele în bucătărie, unde soția lui se apucă de gătit. El îi verifică telefonul și vede că are conectat atât NFC-ul cât și WiFi-ul. Cu o seară înainte îi activase o aplicație care se afla pe ecranul principal.

El se retrage în fotoliul din dormitor. Se uită din nou la ceas, la telefon și în sfârșit se aude soneria. A ajuns coletul comandat de el pentru soție. O aude pe ea cum îl strigă, dar nu răspunde.

Ea preia coletul, puțin supărată ca a fost deranjată. Semnează de primire și intră în sufragerie căutându-și soțul care s-a ascuns după canapea. Oftează și se întoerce în bucătărie. Deschide coletul și găsește una dintre bijuteriile care-i plac, din colecția de lantisoare cu pandativ. Zâmbește și-și apropie telefonul ca să facă o poză, iar aplicația Anyoli îi transmite o imagine cu poze de familie, cu el și ea, în diferite etape din viață alături de mesajul: “Tu ești viața mea!”.

El primește confirmarea că mesajul a fost citit. Urmează ca în următoarele zile, să schimbe mesajele, astfel încât, totul să fie un nou început, de zi, de iubire, de atașament.

Lănțișorul era un pandantiv în cruce, realizat din aur galben de 9 K, cu piatră Howlite numită și “Piatra Bizonului Alb” dupa animalul simbol al păcii și armoniei in lume. Piatra reprezintă calmul ce favorizează eliberarea de emoțiile negative: anxietate, supărare, frică, tristețe și nervozitate. Piatra Howlite transmite o energie  ce  simbolizează inocența, puritatea, fiind o nuanță de alb specifică puterii sufletului de a lupta.

Ea se apropie de el, se așează pe canapea, acolo unde se afla deja sufletul ei pereche și-l îmbrățisează cu drag. Cine consideră că perioada de după pensionare este una încărcată de emoții negative? Viața merită trăită din plin, iar bucuriile apar din micile plăceri ale vieții, mereu!

 

Sursa foto: Anyoli

Gem Hunt: „Colecția de bijuterii este ca o biografie. O poveste care spune totul despre multe capitole mai mici ale vieții tale.”

Jennie Kwon spunea : „Bijuteriile au puterea de a fi acel lucru mic care te face să te simți unică.”

Iar Valeria Mahok o completează: "Femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele."

Și Anyoli cu ale ei bijuterii inteligente adaugă:





Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu