cluc24

joi, 29 iunie 2017

Vrei un bronz de vedeta? Uite la ce metode apeleaza starurile de la Hollywood!

Ne-am obisnuit deja cu ideea ca vedetele internationale au un aspect fizic impecabil. Desi unele au fost inzestrate de la natura cu trasaturi irezistibile, multe dintre acestea apeleaza la tot felul de trucuri pentru a se mentine in forma. Unul dintre cele mai invidiate lucruri cu privire la infatisarea lor este, cu siguranta, bronzul.

 Te intrebi cum reusesc starurile sa aiba un bronz uniform pe tot parcursul anului? Vrei sa ai parte de un ten pigmentat indiferent de anotimp? Iti doresti sa renunti la solar si sa aplici doar metode naturale pentru obtinerea bronzului mult dorit? Descopera aici secretele celor mai ravnite celebritati de la Hollywood!

Iata care sunt cele mai eficiente metode pentru bronzarea rapida si uniforma:

1.Bronzul natural
Acest tip de bronz este in continuare preferat de multe dintre vedetele de pe covorul rosu. Mila Kunis este una dintre cele mai frumoase actrite, iar tenul ei a fost apreciat, cu fiecare ocazie, de catre cei mai priceputi fashion editori. Celebra actrita, dar si alte colege de breasla ale acesteia au declarat, in nenumarate randuri, ca singurul lucru pe care il fac in acest sens este sa stea la soare. Desigur, locatiile exotice in care acestea isi petrec vacantele sunt esentiale in acest demers. Drept urmare, pentru a fi posesoarea sau chiar posesorul unei pieli stralucitoare, planuieste-ti urmatoarea calatorie intr-un astfel de loc. Gasesti diferite circuite turistice pentru 2017disponibile pe KARPATEN.RO, de unde poti alege destinatii care sa fie pe placul tau. In plus, pentru a te asigura ca bronzul pe care il capeti in concediu va rezista in timp, poti folosi creme si uleiuri care protejeaza pigmentul.


2.Crema autobronzanta
Kim Kardashian si Jessica Alba sunt doar doua dintre celebritatile care prefera cremele autobronzante, atunci cand vine vorba despre culoarea pielii lor. Bineinteles, acestea folosesc produse cosmetice organice, obtinute doar din ingrediente naturale. Daca iti doresti sa ai tenul asemanator cu al acestor vedete, poti opta pentru o crema autobronzanta disponibila pe Bottegaverde.ro, unde te poti decide asupra unui produs potrivit pentru pielea ta. Avantajul acestor creme este acela ca, pe langa bronzul sanatos si seducator, pielea se bucura, in acelasi timp, de hidratare si ingrijire.

3.Bronzarea cu henna
Bronzarea cu henna este din ce in ce mai populara in randul cantaretelor si actritelor internationale. Aceasta procedura este una dintre metodele de bronzare 100% naturale, care te pot ajuta sa obtii un bronz uniform, fara nuante portocalii, specifice solarului sau altor proceduri artificiale. Drept urmare, pentru a capata nuanta pe care ti-o doresti la nivelul pielii, incearca aceasta tehnica si, cu siguranta, nu vei fi dezamagita.

Indiferent de modul in care alegi sa te bronzezi, nu uita ca este foarte important sa pastrezi un echilibru. Asa cum probabil stii deja, bronzul exagerat si pielea arsa nu sunt si nu vor fi niciodata la moda!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu