cluc24

joi, 22 iunie 2017

Prietenul tau cel mai bun se insoara? Iata ce surprize ii poti face!


Cel mai bun prieten al tau a decis sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca? Cu siguranta, nu pot sa lasi sa treaca neobservata o petrecere de pomina a burlacilor, organizata in cinstea celui care a hotarat sa isi intemeieze o familie.
Organizeaza o petrecere la care sa participe toti cei care formeaza grupul tau de prieteni si asigura-te ca veti avea parte de cateva momente inedite, menite sa marcheze un eveniment important in viata prietenului tau. Surprinde-l cu o seara speciala, pe care sa nu o uite prea curand. Iar daca esti in dilema si nu stii cum ar trebui sa arate o petrecere a burlacilor, tine cont de ponturile de mai jos, caci te vor ajuta sa iti surprinzi prietenul asa cum nu ai mai facut-o pana acum.
5 idei speciale pentru petrecerea burlacilor!
Cheama-ti gasca de prieteni si puneti la cale o petrecere a burlacilor care sa va ramana in minte pentru totdeauna. In randurile urmatoare, vei putea descoperi 5 sugestii cel putin interesante pe care sa le iei in considerare la petrecerea pregatita in cinstea prietenului tau:
·         Ofera-i ocazia unei seri relaxante, in care sa uite de grijile si stresul pe care il implica organizarea propriei nunti. Surprinde-l cu o sedinta speciala de masaj erotic la hotel, cu doua maseuze experimentate si atractive, al caror rol este sa ofere experiente de neuitat, intr-un cadru intim. Poti afla mai multe detalii despre ceea ce presupune o sedinta de masaj erotic in Bucuresti la Confidential, asa ca nu ezista sa alegi o varianta care il va incanta, cu siguranta, pe amicul tau.

·         Mergeti in clubul in care ati petrecut in toti anii studentiei. Cu siguranta, o sa va faca placere sa rememorati toate lucrurile nebunesti pe care le-ati trait impreuna. Iar o petrecere pana in zori in clubul care v-a consacrat ca gasca de prieteni este o idee care merita luata in considerare pentru seara burlacilor.
 ·         Propune-ti sa iti duci prietenul la o activitate la care nu a mai participat niciodata. Pune-l la incercare si provoaca-l sa sara cu parasuta ori sa faca scufundari acvatice cu 2-3 zile inainte de ziua nuntii. Cu siguranta, nu va uita prea curand experienta inedita la care l-ai supus.
 ·         Ce-ar fi sa petreceti o zi in parcul de distractii? Cheama-ti prietenii si rezervati-va o zi in care sa incercati toate caruselele disponibile in cel mai mare parc de distractii din capitala. Distractia este garantata!

·         Organizeaza o seara dedicata faimoaselor board games sau jocuri de societate, asa cum mai sunt cunoscute. Ai de ales intre Catan, Monopoly, Saboteur sau jocuri de carti precum Poker sau Macao. Cu siguranta, va veti simti minunat intre prieteni!

Iata 5 idei ingenioase de care sa tii cont daca iti doresti sa organizezi o petrecere-surpriza pentru prietenul care se casatoreste in curand. Cu siguranta, va fi placut impresionat de faptul ca te-ai gandit sa ii oferi ocazia de a petrece o ultima seara in calitate de burlac alaturi de cei mai buni prieteni.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu