cluc24

marți, 27 iunie 2017

Cum amenajezi un loc de joaca IDEAL pentru copilul tau?


Vara lui 2017 a debutat, inca din primele saptamani, cu temperaturi extreme, greu de suportat, mai ales pentru cei care isi petrec zilele intre casa si job. Dorinta de a te adaposti cat mai repede la umbra unui copac te-a determinat sa te gandesti tot mai des la amenajarea curtii casei tale, astfel incat toti membrii familiei, de la mic la mare, sa faca fata cu brio vremii toride de afara.
Totusi, daca adultii pot fi usor de multumit cu o masa, scaune si banci amplasate la umbra copacilor, cum amenajezi spatiul de joaca al micutului dornic sa petreaca cat mai mult timp afara? Cum il protejezi de soarele puternic si cum faci fata energiei debordante?

5 lucruri de care sa tii cont in amenajarea unui spatiu de joaca perfect!

Asigura-i puiului tau toate conditiile de care are nevoie, astfel incat sa ii oferi prilejul unei vacante pline de distractie, chiar in curtea casei. Iata ce poti sa faci:
·         Instaleaza gazonul plin placare. Inainte sa montezi jucariile si alte accesorii in spatiul de joaca al copilului, este important sa pui gazon, pentru a evita eventualele accidentari ale micutului care, de altfel, isi va petrece mare parte din timp acolo. Apeleaza la cei de la http://filgarden.ro/gazon-rulou/ daca iti doresti sa ai parte de servicii rapide. De exemplu, daca gradina ta masoara aproximativ 300mp, gazonul iti poate fi montat in aproape jumatate de zi.

·         Amplaseaza jucarii de exterior pentru copilul tau. Alege sa montezi un leagan si un tobogan de dimensiuni mai mari pe care sa le fixezi in pamant. Astfel, vei scapa de grija plimbarilor zilnice din parc si iti vei putea supraveghea indeaproape micutul.

·         Pune-i la dispozitie o bicicleta ori o trotineta cu care sa isi consume energia. Incurajeaza-ti copilul sa aleaga joaca de afara in detrimentul orelor petrecute in fata calculatorului ori a televizorului. La Babyneeds.ro gasesti vehicule speciale pentru micutul tau, in functie de categoria de varsta din care face parte.

·         Monteaza o casuta din lemn sau din plastic in care sa stea la umbra ori, de ce nu, in care sa isi faca siesta de dupa-amiaza. Ai doua variante: sa achizitionezi casuta din magazine ori sa o executi chiar tu.
 
·         Amenajeaza o cutie cu nisip in care sa se poata juca cu formele speciale pentru plaja, pe care le luai, de regula, la mare. Amplaseaza cutia la umbra si, daca vrei, si o mini-piscina pentru copii, spre deliciul micutului tau care se va bucura nespus. 

Asadar, iata 5 propuneri inedite de care sa tii cont atunci cand decizi sa amenajezi un spatiu de joaca special pentru copilul tau. Bineinteles ca lista nu se limiteaza doar la cele mentionate anterior, intrucat poti opta pentru numeroase alte accesorii pe care sa le montezi in curte: o saltea pentru sarituri, un cos de baschet sau chiar si un teren de fotbal in miniatura. Indiferent de alegerile pe care le faci, cu siguranta, copilul tau va avea parte de un spatiu de joaca inedit.  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu