cluc24

sâmbătă, 20 august 2016

Georgică prin lume


Georgică a crescut atât de repede că nici nu şi-a dat seama. El încă era atras de jocuri... Asta până în momentul când a cunoscut-o pe Viorica. Adică mai mult ea l-a cunoscut şi l-a atras. După prima întâlnire şi vizită la ea acasă, Georgică era atât de bulversat că nu ştia cum să ajungă în propria lui locuinţă. Se pierduse... S-a oprit în faţa unui indicator de pe stradă şi a sunat la un taxi, care a venit şi l-a salvat.
A doua zi, când s-a deplasat către Viorica pentru a se reîntâlni, s-a rătăcit pe străduţe, blocuri, cu taxi cu tot. A coborât, a achitat călătoria şi a cumpărat un buchet de flori. Apoi a dat un telefon Vioricăi care a venit la locaţia indicată de el, oferindu-i ca surpriză, buchetul de flori... apoi un inel!
Georgică a fost informat că trebuie să-i cunoască părinţii. Astfel a aflat că părinţii ei se recăsătoriseră şi avea două soacre şi doi socrii. În prima fază, Georgică intră în panică dar apoi este fericit: va primi mai multe cadouri de ziua lui!
Viorica se decide să-l prezinte mamei. Din acest motiv, cei doi, o pornesc, cu microbuzul spre Maramureş. Lui Georgică i-a plăcut şederea acolo. Petrecuse mai mult timp cu socrul, decât cu Viorica care era ocupată cu mama ei, care-i oferea diverse sfaturi. Georgică a învăţat şi el de unele şi altele. Cel mai important, era faptul că putea deosebi, după antrenamente intense, pălinca din struguri de cea din prune.
Obosit, a revenit fericit acasă. Viorica plecase în Germania la tatăl ei. Georgică îşi dorise de mult să plece în Anglia dar nu găsise un prilej anume. După două zile, apare şi prilejul, dar nu în Anglia şi în Germania. Era solicitat de ceilalţi socrii, să se prezinte la apel. Georgică este fericit... dar pentru scurtă durată. Îşi aduce aminte că are rău de avion... O anunţă pe Viorica care-i rezolvă rapid problema căutind plecari microbuze Romania - Germania . Cu această ocazie va vedea mai multe ţări europene, va admira peisajele şi nu va fi doar un turist rătăcit prin lume!
Georgică este fericit şi-şi cumpără bilete autocar Romania Anglia prin Viotur . Când să facă plata îşi aduce aminte că de fapt, pleacă în Germania! Panica este mare. Întâi şi întâi, trebuie să caute un transport persoane Germaniacu Viotur , iar apoi să înveţe să spună adresa unde vrea să ajungă, în germană. El se rătăcea în propriul său oraş… Germania era mult mai mare! Doar cine nu încearcă, sigur nu reuseşte.

Viorica îl linişteşte, ocupându-se ea de problemă. Face rezervarea, oferind adresa exactă, unde să fie livrat Georgică prin Viotur. Georgică se mai linisteşte… Dar tot are o teamă în suflet! Dacă nu-l plac socrii?

3 comentarii: