cluc24

sâmbătă, 20 august 2016

Călătorind spre Germania


Multe persoane îşi doresc să petreacă, în confort şi relaxare, zilele de concediu. Toţi au o dilemă legată de destinaţie: în ţară sau în străinătate? Există păreri împărţite: la noi este scump şi nu merită... în alte ţări este mai ieftim sau mai frumos....sau, sau...
Eu am găsit soluţia ideală. Oricum nu pot avea un concediu lung, deci îl împart în două părţi. Primul concediu îl petrec prin ţară, la umbra brazilor sau pe plaja asaltată de mare. Al doilea concediu, care se desfăşoară spre toamnă, îl dedic vizitelor turistice de pe alte meleaguri. La sfârşit de an, la gura „caloriferului”, depănăm amintirile de peste an, comparând şi redescoperind mirifica Românie.
Anul acesta a apărut o dilemă. Pericolul impus de terorism te îndeamnă să alegi rute ocolitoare sau să renunţi pur şi simplu, la unul dintre visele şi asteptările acelui an. Uneori poţi fi în momentul potrivit într-un anumit loc, total nepotrivit. Mai ales că zilele trecute văzusem un film cu o deturnare de avion....
Totuşi, există pentru orice, o soluţie. Nu trebuie să plecăm cu avionul... putem merge şi cu maşina. Cu un autocar, ca să nu fim stresaţi de drum şi de condus, să putem admira zonele pe care le străbatem.
Bilete autocar Romania Anglia prin Vioturgăseşti la cele mai avantajoase preţuri, ne-au spus nişte rude care au fost în Anglia. Da, dar noi vrem să mergem în Germania! În Anglia, drumul este mult prea lung, nu că în Germania am ajunge mult prea repede... Facem peste o zi de călătoria cu autocarul.
Am căutat pur şi simplu pe internet „Plecari microbuze Romania - Germania  şi am găsit imediat soluţia ideală.
Noi mergem la nişte rude din zona respectivă şi este cam greu să ne descurcăm până ajungem la destinaţia finală, mai ales că este prima oară când ne deplasăm în nordul ţării. Prin transport persoane Germania cu Viotur , sigur ajungem în regulă şi acolo unde trebuie. Microbuzul ne duce direct la adresa dorită, astfel nefiind nevoie să ne stâlcim limba pentru a ne înţelege cu localnicii.
Doar cine nu caută, nu găseşte ceea ce-i trebuie. Cu această ocazie putem admira mai multe ţări europene, nefiind doar nişte turişti rătăciţi!

3 comentarii:

  1. Aceasta companie este una extrem de respectabila, intotdeauna ofera servicii de top.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am tot schimbat firmele de transport deoarece nu sunt serioase, dar in schimb acum am dat peste cineve ca inca nu m-au dezamagit!

    RăspundețiȘtergere