cluc24

miercuri, 18 februarie 2015

Telefonul care te cucereşte



Gama de telefoane mobile, se lărgeşte tot timpul. Motivul este unul simplu, mereu se găsesc upgrade-uri şi noi facilităţi pentru utilizatori. Fiecare producător încearcă pe lângă modalitatea de a-şi păstra clienţii fideli, să găsească şi alţi clienţi, mai nehotărâţi. Din acest motiv, se răsplăteşte fidelitatea şi se oferă diverse promoţii , bonusuri. Mereu ceva nou, poate fi întrecut de altceva…şi mai nou!
Înainte când întrebai de telefoane, majoritatea spuneau că există Nokia şi altele. Între timp, cu paşi mărunţi, anumite brand-uri au reuşit să cucerească piaţa. Unele s-au menţinut datorită standardelor şi calităţii produselor.
Unul dintre telefoanele care mi-a atras atenţia este Allview V1 Viper L De ce? Să luăm pe rând , motivele care sunt mai mult decât suficiente. Marca Allview este cunoscută pe piaţa produselor de gen. Am făcut o comparaţie cu alte telefoane, de la alţi producători, iar rezultataul este mai mult decât satisfăcător, raport calitate-preţ.
Smartphone-ul V1 Viper L are design perfect, model slim, de 8,6mm, capacul din spate are textură lucioasă care reflectă lumina. Se poate alege culoarea albă sau neagră.



Display-ul este de 5”, deci va exista o claritate mai mare a imaginilor şi se poate naviga uşor pe internet, având o viteză mare datorită conexiunii 3G HSPA+. Se poate personaliza în funcţie de dorinţele utilizatorului.
Cel mai important este faptul că are funcţia mod vizitator , care securizează  printr-o parola, aplicaţiile cele mai des utilizate, precum şi cele de  mesaje, galerie foto, notiţe, istoric apeluri, pentru ca nimeni să nu “spioneze” dacă “răpeşte” telefonul.
De asemenea are o semnalizare luminoasă pentru sms-uri sau apeluri pierdute, pentru a atrage atenţia utilizatorului, ca acesta să nu-şi verifice ca un robot, repetat …telefonul.
Viper L. are un procesor cu 4 nuclee şi frecvenţă de 1.3 GHz, cu o memorie RAM de 1 GB iar  sistemul de operare este Android™ 4.4, KitKat®. Memoria de stocare internă este de 8GB şi poate fi completată cu memoria unui card microSD, de maxim 32 GB.  Deci memoria este suficientă pentru stocare de date, muzică ( se pot asculta cu ajutorul sistemului DTS încorporat) , poze şi filmări video.
Telefonul dispune de două camere şi două flash-uri . La cameră frontală , flash-ul acesteia  are şi funcţia Face beauty , cu ajutorul căreia se pot face capturi de poze chiar cu o iluminare slabă. Altă funcţie utilă pentru reuşita pozelor, este Best Face.
Aceste poze, adunându-se într-o galerie foto, sunt organizate în foldere si subfoldere pentru a fi găsite mai uşor. Pozele se pot edita folosind diferite filtre şi aplicaţii.
Filmările sunt FullHD cu ajutorul camerei de 5MP, cu Autofocus. Camera se reglează cu ajutorul funcţiei HDR.
Se pot utiliza concomitent atât aplicaţia e-mail cât şi vizionarea unui videoclip în acelaşi timp, datorită funcţiei floating video , care împarte display-ul pentru rularea celor două aplicaţii .
Conectivitatea cu alte cu alte device-uri se realizează prin: Bluetooth 4.0, Hot Knot, WiFi Direct sau WiFi Display. Acumulatorul de 1950 mAh asigură aproximativ 8,5 ore în convorbiri şi  8 zile în stand-by. 
Concluzia este clară: Allview V1 Viper L este telefonul care te ademeneşte şi te cucereşte. Din acest motiv voi participa la un concurs, pe BlogAwards  unde premiul este un asemenea smartphone.

2 comentarii: