cluc24

duminică, 8 februarie 2015

Alergând spre sănătate



Mereu când auzim de anumite persoane că merg la sala de forță, ne gândim că vor să devină “muschiuloși”. Dar nu este chiar așa!
Când vedem alte persoane pe străzi, alergând, după ce ne convingem că  nu-i fugărește nimeni, ne gândim că vor să pară interesanți sau ... să slăbească.
Mereu pornim cu idei preconcepute.
Fiind plecat, o dată...demult...în concediu, am avut și intrarea gratuită, inclusă în prețul pachetului, la sala de fitness.
Atunci mi-am zis să încerc, să văd și eu cum este. Am intrat liniștit, relaxat, am privit în jur și apoi mă uitam pe geam. Nu era încă nimeni. Apoi m-am apropiat de aparate, ca o pisică de un șoricel și ... am început să studiez. Apoi am trecut la treabă.
Între timp, apare o clientă apoi și doamna care răspundea de sală. Ultima dintre ele, mă întreabă, dacă am nevoie de ceva, să mă ajute. Eu decid că ea nu mă poate ajuta cu ce am eu nevoie și consimt  că totul este în regulă. Încep să călătoresc pe la aparate. După ce le parcurg pe toate, mă duc în camera  mea de la  hotel. Din cauza efortului mare, la început, încep să observ efectele....
De a doua zi, încep să-mi organizez și să-mi dozez activitatea de la sala de fitness. Când expiră concediul, încep să regret atât perioada care fugise, cât și experiența pe care o acumulasem fiind  în formă...sportivă!
Ajuns acasă, am început să studiez diferite modalități pentru a continua ceea ce am început în concediu . În oraș, sălile sunt cam aglomerate, motiv pentru care, m-am gândit să-mi achiziționez un aparat pentru fitness, pe care să-l folosesc acasă. Zis și făcut.
Am început căutările iar oferta atrăgătoare a apărut de la JUSTFit . Acolo am găsit printre biciclete eliptice, mingi de fitness, coardă de sărit și mult dorita bandă de alergat .
Produsul care mi-a atras atenția, banda de alergat   TECHFIT T2000 , se potrivește perfect cu ceea ce-mi doresc. Ea este ideală pentru a începe sau a continua, un antrenament periodic de alergare Structura metalică suportă până  la 100 de kg, deci mă încadrez bine...deocamdată, dacă-l voi folosi cât mai repede....  J , fiind  stabilă în timpul exercițiului. 

Motorul care este de 1.5 CP poate accelera banda până la 12 km/h ( alergi mai repede decât mergi uneori cu mașina J ) , iar înclinația se poate ajusta manual între 0-12%.  Se pliează ușor și ocupă spațiu mic.
Inițial, am vrut să cumpăr din magazin acest produs, dar fie nu aveau documentație, fie aveau un defect, o eroare de funcționare.... deci soluția viabilă este cea de mai sus.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu