cluc24

vineri, 28 aprilie 2023

Bambye: Film - Incoruptibilii – The Untouchables

 

În cadrul filmului se prezintă povestea adevărată a lui AL Capone, un mafiot renumit, care încălca prohibiția și-și construia un imperiu bazat pe ban din trafic, folosindu-se de crime. Acesta mituia personalități ale vieții publice din Chicago, iar cei care se opuneau, erau terorizați și uciși. Era Chicago anilor tulburi din 1930.

Corupție era la putere și nu existau funcții publice evitate, precum nu existau nici păduri fără uscături. Eliot Ness este numit la conducerea acțiunilor Justiției pentru demascarea și prinderea celebrului Al Capone. Acesta este înconjurat de trădători și cu greu își face echipa Incoruptibililor, care luptă pentru dreptate. Din echipă fac parte polițistul Jimmy Malone, polițistul contabil Oscar Wallace și George Stone  care era de la școala de poliție.

Jimmy Malone a fost mulți ani polițișt de patrulă, Wallace era un artist al calculelor contabile iar Stone era polițiștul care nu rata niciun glonț. Cei trei au de trecut prin multe pericole, fiind obligați să se ascundă de orice umbră care se vede pe stradă.

Brian de Palma a ales cei mai apreciați actori în rolurile persoanjelor din film, iar Robert de Niro, Sean Connery și Kevin Costner sunt la înălțimea rolurilor care li s-au încredințat.

Este semnificativă imagine agentului Eliott Ness care... citeste mai departe.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu