cluc24

duminică, 30 aprilie 2023

Bambye: Film - Boy Erased – Fiul pierdut (Confesiunile unui băiat)

 

Filmul se bazează pe biografia unui fiu de preot baptist, dintr-un oraș american, unde religia și credința sunt elementele de bază ale comunității. Totuși, oamenii gândesc și au percepții conform evoluției vieții și sunt deschiși la înțelegere.

Jared este personajul principal care a fost crescut în principiile și normelor specifice religie. Acesta pleacă la colegiu pentru a studia, iar tatăl speră ca acesta să-i ia locul în parohia unde slujește. Uneori viața și modul în care se desfășoară anumite activități, influențează destine și modifică o realitate care poate fi doar una derizorie.

Ajuns la colegiu, Jared se împrietenește cu Henry care deide să-l aducă pe calea noilor senzații, legate de homosexualitate, întâi printr-o formă brutală, ce apare devine o normalitate îspăimântătoare pentru unii.

Jared renunțase la o relație acceptată de părinți și chiar de eventualii săi spcri, cu frumoasa Chloe, care însă dorea mai mult deât o iubire platonică. Decizia lui de a se despărți, teama de o realitate diferită de cea programată inițial și informațiile de la colegiu îl conving pe acesta să recunoască orientarea sa sexuală.

Tatăl său decide împreună cu alți doi oameni ai bisericii, să-l trimită la o Asociație pentru a scăpa de păcate. Acolo este ca la o închisoare, de la ora 9.00 la ora 17.00 până când revin acasă, la hotel sau acolo unde locuiesc.

De la un simplu gest în care Jared își scoate brațele pe geamul mașinii în mers speriindu-și mama că ar putea fi accidentat de vreun camion grăbit, până la teama pentru adevărul care sperie nu este decât un pas.

Uneori este mai greu să rezolvi și să intervii la cauza unei probleme... citeste mai departe.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu