cluc24

luni, 24 aprilie 2023

Bambye: Film - Ant-Man - Omul Furnică


1989 - Dr. Hank Pym a inventat substanța care realizează transformări moleculare și atomice, ceea ce schimbă percepția despre dimeniune, timp și spațiu/ El constată că această descoperire va oferi putere posesorului și poate duce la distrugerea lumii, astfel că refuză să prezinte ultimele descoperiri. Soția lui își pierde viața în timpul unei misiuni la care participase cu el, iar acest eveniment îi influențează atât propria-i viață cât și relația cu fiica Pope.

Hank Pym se retrage din companie, chiar forțat de acționari, iar Darren, asistentul său dezvoltă cercetările și în timp, acesta descoperă că poate avea tot ceea ce-și dorește, adică putere și bani, chiar punând în pericol umanitatea.

Scott se răzbună pe compania Vista și le sparge sistemul de securitate cibernetică, transferând bani la diverși clienți. Arestat, după ispășirea pedepsei nu-și găsește loc de muncă. Fosta lui soție se recăsătorește cu un polițișt și se opune vizitelor lui Scott la fiica lor Cassie, până ce acesta nu-și rezolvă viața din punct de vedere al normalității existențiale.

Hank va apela Scott pentru a purta costumul și să dețină puterea Omului Furnică. Totul începe cu o capcană de atragere a lui Scott și va ajunge la un moment în care nimic nu mai este normal, iar furnicile pot fi conduse și coordonate de către oameni, Hank-Scott-Pope în speță.

Filmul are aspecte comice, de acțiune într-o lume ce are una fantastică, dar conform dezvoltărilor tehnologiei, în curând nu vom mai putea separe normalul de ireal.

Nu este vorba de salvarea noastră, ci de salvarea lumii lor - spune Hank Pym, simbolizând .. citeste mai departe




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu