cluc24

joi, 2 august 2018

Nopți de coșmar? Doar în vise....


Calitatea somnului este un factor important ce influențează starea omului.
Dacă somnul este unul agitat, cu multiple gânduri, omul simte aceste repercursiuni pe parcursul zilei și astfel o zi normală poate deveni una de coșmar.



Specialiștii în nutriție susțin că alimentația influențează în mod categoric somnul și odihna. Servirea meselor la ore nepotrivită sau târzii și consumul excesiv de mâncare sunt factori determinanți deprecierea confortului.  
Pe lângă toate acestea, patul și accesoriile acestuia influențează somnul. Oricât de obosiți am fi, dacă ne chinuim într-un pat care nu este confortabil, somnul se supără și-și ia bagajele, plecând, lăsându-ne cu ochii în tavan numărând oile pe care nu le avem.
Patul este doar un ambalaj al saltelei care trebuie să fie moale și să aibă efecte miraculoase asupra organismului.
De curând au apărut saltele cu două fețe, în general acestea fiind utilizabile pentru cele două sezoane principale: vară și iarnă. La noi apare ba o căldură excesivă, caniculă ori un frig de ne clănâăne dinții până-i sperie un stomatolog!
O asemenea saltea cu două fețe realizată după o tehnologie hibridă este salteaua Amber. Este normal ca salteaua să aibă nume de femeie pentru că tot ceea ce este frumos, în general este de gen feminin. Această saltea este prima din lume realizată cu spumă din chihlimbar АmberFoam®, brevetată, având efect de masaj, cu 7 zone de confort, spumă cu memorie de calitate avansată și sistem ortopedic Pocket spring.
Să fie șapte zone de confort... este ca în Paradis. Este clar că acesta este secretul unui somn liniștit și sănătos.
Chihlimbarul este o piatră semiprețioasă organică și are energii mistice și proprietăți terapeutice, fiind un leac vechi al medicinii populare.
Pentru sceptici, există un program de testare gratuită pentru 100 de nopți, după care se poate returna sau păstra, ca un obiect valoros și util familiei.
De ce să nu beneficiem de condiții optime, măcar seara, dacă tot avem uneori zile proaste, de coșmar?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu