cluc24

joi, 2 august 2018

Ce face un parior profesionist pentru a castiga?



Oare cine nu si-ar dori sa castige cat mai des la pariuri? Un numar destul de mic din pariori reusesc sa castige sume consistente din asta si mai mult decat au investit. Oare ce fac acei pariori care obtin atatea reusite? Ei bine, daca pana acum ai crezut ca principalele motive pentru care ei castiga sunt un secret, afla ca, de fapt, secretul consta in experientele si greselile pe care le-au facut de-a lungul timpului. Prin urmare, profesionistii transmit faptul ca e foarte important sa inveti din greselile facute anterior. La fel de important este sa observi in jur si sa incerci sa nu repeti nici greselile celorlalti!

 Iata ce trebuie sa faci pentru a castiga mai multe sanse de reusita:


1. Nu paria la o singura agentie
Chiar daca simti o mai mare siguranta atunci cand pariezi la aceeasi agentie la care esti client fidel, incearca sa diversifici si sa pariez la mai multe in acelasi timp. Cei mai profesionisti dintre pariori au conturi deschise la mai multe case de pariuri, urmarind cele mai bune cote de fiecare data. Pe termen lung, acest lucru va face diferenta in favoarea ta si, treptat, te va putea transforma intr-un parior de succes, ridicandu-ti considerabil profiturile. Familiarizeaza-te cu casele de pariuri si volumul jucat, acordandu-ti sansa de a deveni un parior profesionist! Daca nu ai auzit pana acum de casa de pariuri Sportingbet, afla ca aici se ofera nenumarate premii, bonusuri si un program excelent de loialitate.

2. Fara superficialitate
Atunci cand pariezi, e nevoie sa ai mintea limpede, sa fii odihnit si sa gandesti smart. Daca vei paria atunci cand starea ta nu iti vine in avantaj, sunt sanse mari sa nu fii echilibrat si, prin urmare, sa iei decizii nepotrivite. De asemenea, nu e indicat sa ii copiezi pe ceilalti, fara sa calculezi sansele de castig si fara sa te documentezi in legatura cu biletul respectiv. E foarte bine sa te inspiri si sa inveti de la cei mai buni, insa trebuie sa ai incredere in tine si in propriile decizii. Asa ca, aduna informatii valoroase din jur, dar gaseste tu propriile metode cu ajutorul carora sa castigi. Cheia succesului este sa iti formezi un stil propriu, pe care sa il dezvolti si sa il imbunatatesti cu timpul. Asa ca, intra pe site si verifica biletul zilei, inspira-te din recomandarile profesionistilor si joaca un pariu cu sanse maxime de castig!

3. Evita sa adaugi mai multe meciuri pe un bilet
Nu e ca si cum ai juca la loto, unde trebuie sa pui o multime de numere. Daca vei face acest lucru, probabilitatea de castig va scadea imediat. Din punct de vedere logic, este imposibil ca o persoana care joaca multiple meciuri pe un singur bilet, sa poata avea un profit consistent, pe termen foarte lung. De asemenea, nu juca la cote insignifiante, deoarece acestea te pot trage cu mult in jos, iar la final te pot transforma intr-un pierzator, afectandu-te emotional si financiar. Obisnuieste-te sa gandesti pe termen mai lung si sa nu te lasi influentat de emotii negative.

Nu uita: si cei mai buni pariori au uneori perioade mai putin bune. Nu iti impune obiective irealizabile si fa lucrurile pas cu pas, invatand sa ai rabdare, lucru foarte benefic in toata evolutia ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu