cluc24

miercuri, 15 august 2018

Pentru o viață sănătoasă


Ce este bogăția?

Oameni își doresc bogăție, fericire și o viață frumoasă. Dar bogăția nu înseamnă același lucru pentru toți. Pentru unii, să fii bogat înseamnă să ai prieteni, pentru alții, bogăția reprezintă experiențele acumulate de-a lungul vieții iar pentru cei mai mulți, banii, casele și mașinile sunt unitățile de măsură ale bogăției. În realitate, pentru toți, adevărată bogăție o reprezintă sănătatea.
Degeaba adunăm valori dacă nu putem beneficia de ele. Uneori munca distruge omul pentru că acesta își riscp sănătatea pentru a face banii, pe care în viitor îi va învesti în recuperarea sănătății. Grijile apar în viața oamenilor și pe lângă frământările pe care le produc, transformă omul dintr-o ființă rațională în una care merge într-o direcție cunoscută doar de cei din jurul său cărora li se alătură.
Îngrijorarea ne distruge capacitatea de concentrare. Acceptarea este primul pas spre învingerea consecințelor nefaste, eliberarea de energii negative. Nu ceea ce mâncăm este problema, ci ceea ce ne mănâncă pe noi: griji, stress, nutriție neadecvată.
Din acest motiv trebuie să avem grijă de sănătatea noastră. Alimentele din prezent nu mai sunt ca cele de aum câșiva zeci de ani, fiind „îmbogățite” cu anumite substanțe ca aditivi alimentari și/sau pesticide, dăunătoare omului.

În căutarea sănătății

Bolile nu ne iartă și ne așteapt după cotitură. Lipsa unui concediu constant, anual, care să fie dedicat relaxării, combinat cu stresul nervos produc oboseală psihică.
Uneori încercăm să facem mai multe lucruri deodată, pentru a câștiga timp, dar pe lângă faptul că nu le facem bine mai și acumulăm oboseala nervoasă, calea bolilor intelectuale.
Creierul nostru percepe ceea ce vedem, ce ascultăm, ce constatăm, adică o mulțime de știri negativiste în ultima perioadă de timp, care trebuie înlocuite cu gânduri bune, frumoase și pozitive. Noi suntem călători în centru gândirii, deci trebuie să ne protejăm creierul. Acesta ne coordonează celelalte organe și simțuri. Trebuie să avem un echilibru și cumpătare.
Pentru protejarea sănătății mentale și fizice, trebuie să avem o alimentație bogată în vitamine. Pentru a nu suferi de boli mintale, datorate stresului trebuie consumată carnea slabă, adică peștele sau curcanul. Nu trebuie evitate legumele și fructele, citricele,, broccoli, avocado, mure, afine.  Nici ouăle nu trebuie să lipsească din alimentația noastră. Apa este un element vital al existenței noastre. Păinea, glucidele, fibrele sunt mai mult decât benefice pentru stomac. Sportul este un alt factor important în evoluția și sănătatea omului. 
O alimentație adecvată și sportul fac bine atât organismului cât stării psihice. Viața noastră este rodul gândirii noastre. Fericirea nu vine din exterior ci din suflet. Să lăsăm grijile și să trăim cu voioșie. Să nu ne gândim intens la viitor, să trăim în prezent.
Suplimentele alimentare au ajuns o necesitate pentru completarea alimentației noastre pentru echilibrarea întregului corp.

Un produs util

Coenzyme Q10 (CoQ10) întărește inima și circulația în insuficiența cardiacă congestivă și un mușchi cardiac slab, scade tensiunea arterială ridicată, având de asemenea un rol important in prevenirea cancerului si a problemelor cardiovasculare. Este un supliment folosit în lupta împotriva problemelor neurologice. Sprijinirea arderea grăsimii prin optimizarea metabolismului. 
Eu am folosit acest produs pentru vindecarea și reducerea durerii și săngerării gingiilor după o operație dentară.
Specialiștii din domeniul medicinei susțin că acest nutrient ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sănge și alină o serie de alergii, îmbunătățind imunitatea.

FITONE - expertul în nutriție

De doi ani, în România există magazinul online Fit1.ro  care se adresează pasionaților de sport în special dar și celor care doresc să se mențină în formă, oferindu-le o gamă diversificată suplimente și nutritive precum:
  • Algae, Aloe Vera, Alpha GPC (GlyceroPhosphoCholine), Amino Acids, Anabolic Supplements
  • Anti-Oxidants, Antibiotics, Antioxidant Nutrients, Apple Cider Vinegar, Arnica Montana
  • Bee Products, Benfotiamine, Bentonite. Beta Carotene, Beta Glucan, Beta Sitosterol, Betaine HCL
  • Biotin/Vitamin B7, Bovine Products, Brewer’s Yeast
  • CMO (Cetyl Myristoleate), Calcium, Caprylic Acid, Carotenoids, Chia Seed Extract,
  • Chlorophyll, Chromium, Chrysin, Citric Acid, Coenzymate B Vitamins
  • Coenzyme Q10 (CoQ10), Colloidal Gold, Colloidal Iodine, Colloidal Silver, Copper
  • D-Limonene, D-Mannose, DHEA, DIM, DMG (N-Dimethylglycine), Daily Multi-Vitamins
  •  Digestive Enzymes, Diuretics/Water Pills, Dulse
  • EDTA, Empty Gel Capsules, Enzymes. Essential Fatty Acids (EFAs)
  • Ferulic Acid, Fiber, Fish Oil, Flower Remedies, Folate, Folic Acid & Folate/Vitamin B9, Fruit Extracts
Alegerea produselor optime din multitudinea de opțiuni oferite este dificilă, de aceea acest magazin are specialiști care oferă asistență celor care-i solicită sprijinul, atât pe site, indiferent de oră cât și direct prin telefon.
Specialiștii de la Fit1 ne asigură de sprijinul lor și de utilitatea produselor comercializate pentru a fi sănătoși, să respectăm programul zilnic și/sau să găsim un regim adecvat nouă.
Conform unor studii realizate pe mai multe site-uri, am descoperit că pe lângă  gamă variată de produse, acestia dețin și cele mai mici prețuri de pe piață. O companie are prețuri mici dacă este producător sau primul distribuitor al produselor de la producători către consumatori.

Pe site apar de asemenea, pe lângă promoții și oferte anumite cadouri pe care le pot primi clienții. De asemenea transportul poate fi gratuit pentru anumite comenzi, în funcție de valoarea coșului de cumpărături.

SĂNĂTATE TUTUROR!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu