cluc24

joi, 24 mai 2018

4 domenii in care este folosit iluminatul industrial cu led


Indiferent care este afacerea pe care o detii, iluminatul cu led poate fi partenerul tau de nadejde. Adaptabilitatea si beneficele multiple folosirii unui sistem de iluminare modern, reduc considerabil cheltuielile tale. Cand citesti cuvantul industrial, cel mai probabil te gandesti exclusiv la fabrici, dar exista o varietate de domenii in care iluminatul industrial cu led este folosit cu succes.

Domeniul Horeca a ales sistemele de iluminat cu leduri din 2 motive


Primul motiv vizeaza rezistenta in timp, faptul ca sunt 100% ecologice dar si controlul consumului de energie. Mai exact, acestea ofera posibilitatea de a monta senzori de lumina, care sa evite consumul inutil atunci cand nu este tranzitata zona. Aspect deosebit de important in cazul hotelurilor, care au un numar considerabil de holuri si scari unde sunt amplasate de obicei multe surse de lumina.

Al doilea motiv, este ca pot fi personalizate in functie de cerintele clientului, spatiul disponibil si forma acestuia, fara sa compromita calitatea luminii oferite. In restaurante sau hoteluri, becurile led sunt in prezent si un element important de decor, deoarece acestea se pot adapta la orice forma de lampa si sunt disponibile intr-o varietate de culori. Foarte multi designeri de interior apeleaza la aceasta solutie pentru a crea o atmosfera inedita in incaperi.

Becurile cu led se gasesc intr-o varietate de suporturi: de la lampi industriale cu led, la lustre si candelabre elegante. Insa, cele mai moderne sunt sursele de alimentare pe banda led, care pot fi montate pe piese de mobilier sau pe obiecte de decor. Pentru mai multe detalii, intra aici si alege modelul favorit dintr-o paleta variata.  


Angajatii sunt protejati in cladirile de birouri prin iluminatul industrial 

cu led


Cladirile de birouri se intind de obicei pe spatii foarte mari, ce necesita un iluminat de o calitate superioara. Productivitatea angajatilor este afectata si de calitatea luminii in care acestia isi desfasoara activitatea. In cazul in care nu se respecta anumiti parametri, pot aparea o serie de efecte adverse cum ar fi: instalarea starii de oboseala, migrene, probleme de vedere, etc
In plus, rezistenta becurilor led este de 100.000 de ori mai mare decat a celor clasice. Prin urmare, angajatii tai nu isi vor petrece timpul contactand echipa de mentenanta pentru a solicita o interventie. In acest caz, avantajele sunt duble: costuri reduse cu echipele de mentenanta si cu achizitionarea de becuri inlocuitoare.

Sistemele de iluminat cu led sunt folosite cu succes in unitatile medicale.


In spitale se lucreaza de obicei 24h/24h, iar lumina este necesara in anumite sectoare in tot acest timp. Consumul de energie este enorm, de obicei acesta reprezinta in jur de 15% din cheltuielile generale ale unui spital, insa folosind sisteme adaptate, costurile se reduc considerabil. In plus, durata de viata a unor becuri led poate ajunge chiar si la 10 ani.
De asemenea, in spitale calitatea luminii este esentiala, mai ales cand vorbim de sali de operatie, cabinete medicale, centre de recuperare, etc. Becurile led ofera lumina directionata catre zona de interes, astfel incat medicii sa isi poata desfasura activitatea fara impedimente vizuale.
Un alt aspect important este ca spre deosebire de lampile clasice folosite de obicei in spitale, becurile led nu contin substante toxice si au emisii UV extrem de reduse, uneori chiar 0.

Salile de evenimente si spectacol, aleg de fiecare data 

iluminatul industrial cu led.


In cazul salilor de evenimente, teatrelor sau salilor de spectacol, utilizarea unor simple lustre nu mai este suficienta. De asemenea, nici tuburile tip neon, nu mai raspund necesitatilor actuale ale unor astfel de incaperi, deoarece nu rezista in timp iar lumina este imprastiata in toate directile.
In schimb, becurile led ofera lumina directionata si colorata. Acestea de obicei, sunt conectate la un sistem de control prin telecomanda, cu ajutorul careia se pot crea jocuri de lumini si alte efecte. In plus, printre beneficiile becurilor cu led se numara si faptul ca sunt extrem de rezistente la inchideri aprinderi repetate, dar si in medii umede sau la variatiuni de temperatura. Pe www.ledel.ro vei descoperi o gama variata de produse de iluminat industrial cu led, asa ca arunca o privire pe site si bucura-te de preturile accesibile.
Prin urmare, alegerea unui sistem de iluminat industrial cu led ofera o serie de beneficii importante nu doar in domeniul halelor si al fabricilor, ci si in alte domenii de activitate.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu