cluc24

joi, 30 noiembrie 2017

Ceas Unisex Harper & Brooks LAER-BLACK HB-LAER-BLACK-008

Noua colectie     de ceasuri a brandului HARPER & BROOKS este compus dintr-o colectie de ceasuri barbati  ce apartine mixului de stiluri Clasic, Elegant, Fashion, Luxury.
Compania daneza produce ceasuri cu design simplist, marca daneza apreciaza principiile de design modeste si curate, in detrimentul decorarii incarcate.
Noul ceas LAER-BLACK - HB-LAER-BLACK-008 este produs brandul cunoscut international HARPER & BROOKS, materialele din care sunt compuse curelele sunt de origine scandinava.
Acest ceas este unui dintre ceasurile barbatesti ce face parte din colectia cu numele  BERSERK-STAL, ceasurile pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbatesti si  ceasuri dama.
Forma carcasei ceasului BERSERK-STAL HB-V2-STAAL-014 este rotunda, carcasa ceasului este de culoare neagra, cadranul este de culoare neagra, display-ul ceasului este unul clasic. Geamul ceasului este construit din cristal de safir, crsitalul de safir este unul din cele mai rezistente si luxoase materiale de pe piata. Cel mai adesea, ceasurile care pun accent pe calitate sau pe lux folosesc doar cristalele de safir. Ceasul este prevazut cu indicatori si limbi de ceasornic de culoare neagra, carcasa ceasului are atat in inaltime cat si in latime 40 mm, are o grosime de 7 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas urmeaza sa primesti doi ani de garantie.
Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este din otel inoxidabil 316L, cantareste 60 grame, iar acest ceas este dotat cu 3 ATM. Ceasurile care au inscriptionat pe spatele carcaselor 5 ATM au ceal mai adesea abilitatea de a suporta inotul de suprafata, sau tot felul de alte activitati ce implica apa.
Bratara ceasului este din piele, piele premium vopsita organic Tarnsjo Garveri, cureaua ceasului este tot de culoare neagra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, bratara are in lungime 215 de mm iar latimea este de 20 mm.
Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbati al brandului Harper & Brooks, este o alegere ideala pentru barbatii care adora ceasurile clasice de culoare neagra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu