cluc24

marți, 25 iulie 2017

La un trabuc și un rom, discutând despre Fidel Castro

Când spui Cuba, instantaneu îți vin în memorie patru cuvinte ce caracterizează aceast țară: Fidel Castro, comunism, rom și trabuc.
Fidel Castro a instaurat comunismul în Cuba, imediat ce a înfrânt armata lui Batista, dictatorul din acele vremuri. El a asigurat învățământul și sănătatea gratuită pentru cetățenii Cubei.
Cuba a ajuns celebră în lume datorită a două produse de renume: romul Havana și trabucul cubanez. Aceste obiecte erau oferite ca privilegii personalităților importante care mergeau în această țară.
Romul cubanez este savurat și apreciat la toate petrecerile unde este pe lista meniurilor. Dacă mai este și un trabuc în zonă, este ca și cum te-ai afla în capitala mirificei țări de pe continentul central al Americii.
Cum ar fi, ca pentru cei care nu pot ajunge acolo, din diverse motive, să vină Cuba la ei, exact ca muntele la Mahomed?
Pare ireal dar poate deveni un eveniment monden, real și plăcut.
Există un concurs online, unde participanții contribuie la forma finală a unui graffiti, realizat de Sweet Damage Crew și pot alege orașul unde să aibă loc acest eveniment. Orașul câștigător este ales ca fiind cel ce adună cele mai multe „share”-uri pe Facebook!
Tot pe situl Havana In the Street se acordă premii numeroare: fiind multe premii săptămânale iar premiul cel mare este o vacanță de cinci zile la Havana. Participanții sunt angrenați într-un joc în care concurenții, vizitatorii dețin cheia competiției.  Sunt opt episoade și vizitatorii joacă rolul principal urmând să decidă continuarea serii, care apare la un interval de două săptămâni.

Orașul care merită să fie gazda acestei petreceri este Constanța. Orașul de la malul mării atrage anual mii de turiști și de ce să nu beneficieze cât mai mulți oameni și de acest eveniment?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu